Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Peruk hakkında bildiklerinz?Saçımı kestirmek zorunda kaldım.

Defnee1234567890

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
15
7
24
Merhaba maalesef bitlendim 15 yaşındayım ve durum gerçekten vahim.Saçlarımı baya kestim ama dahada kesmm gerekiyormuş bildiğin erkek gibi bişi olcam ailem peruk alırız dediler.Çıt Çıt düşündüm ama saçım çook kısa ololduğundan tutmaz.Tek çarem peruk,saçtan düşüyo mu,belli oluyo mu,okulda beden derslerinde napmaliyım,ist.da yaşıyorum lütfen yardımmmm edin şimdiden tskler

Bayilirim kisa modele. Bana yakissa ben de kestiricem inanki. Hem simdi herkes oyle kullaniyo peruga gerek yok bence. O sac da bitlerden arinir zaten. Yakismissa hic peruk falan alma. Yuzunde at bakim. Ziyaretciler goremez zaten resimleri. Merak ettim yakisti mi diye

Keşke senin gibi öyle güzel ince uzun bi boynum olsa direk böyle kestiririm saçlarımı

Eklentiler

• 13.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 961
  • kad_n_k_sa_sa_kesimleri_20151.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 962
Bit yüzünden saç kestirmeye ne gerek var anlamadım. Saçlarını kestirme güzelim, etrafında muhakkak veteriner kliniği vardır gidip blotic isimli bir solüsyon aradığını söyle. Bulduktan sonra bana yaz, nasıl kullanman gerektiğini sana anlatayım.

Biz bunu hayvan sağlığında bit-kene-uyuz gibi hastalıklarda kullanıyoruz ama uygun dozaj ile saç bitlerinde ve insana yapışan kenelerin tedavisinde muazzam sonuç veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…