Personal Trainer kimleri tavsiye edersiniz

fatmanas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
5
0
29
Merhaba,

Uzun süredir evde ve kendi başıma pilates ve fitness yapıyorum ama yeterince gelişme gösteremiyorum. Ataşehir bölgesine yakın bir personal trainer arıyorum kimi tavsiye edersiniz. Yararı olur mu sizce arkadaşlar?

Sizden yanıt gelmedi ama buldum. Varyap meridianda life style var çok iyi hocaları var. Bayan hoca istemiştim, Leyla hoca sağolsun çok yardımcı oldu. İlk ders demo yaptık. ve ücretsiz çok memnun kaldım gitmeye devam edeceğim sanırım.

Merhaba canım, ben beylerbeyinde oturuyorum. Belki bu konu içeriğini okuyan olursa onlarında faydalanmaları açısından bende cevap yazmak istedim. Altunizade Mac Fit'te Personal Trainer Fatih Kaya 'yı kesinlikle öneririm. Bir fitness clubune gidiyordum ama ne yapmam gerektiği yada nasıl yönlendirilmem gerektiği konusunda hiçbir fikrim yoktu. Bir süre kendi başıma cardio yapmaya başladım, yanlış hareketler ve yanlış beslenme ile kilo kesinlikle veremedim birde üzerine aldım. Grup derslerine girdiğimde Fatih hoca ile tanıştık, benim ne kadar güçsüz ve kondisyonumun düşük olduğunu fark etti ve bana yardımcı olmaya çalıştı. Hareketleri daha kolay nasıl yapabileceğimi gösterdi. O günden sonra salona her geldiğimde bana hareketler konusunda yardımcı oldu ve ben ondan ders almak istediğimi söyledim. Kendisi de "ben önce ücretsiz deneme dersi yapmak isterim, eğer memnun kalırsan devam ederiz " diye ısrar etti. Ben ısrarla başlamak istediğimi söylediğim halde kendisi önce dersi görmemi ondan sonra karar vermem konusunda ısrar etti. Bu bana extra bir güven kazandırdı. Personal Trainer seçimi çok önemli, sonuçta sporda sürekli size eşlik edecek, sizin motive olmanızı sağlayacak, en yakın arkadaşınız olacak ve en önemlisi de güzel sonuç almanızı sağlayacak biri olmalı. Enerjisiyle, samimiyeti ve ilgisiyle sıkıla sıkıla zorlayarak gittiğim fitness'ı bana sevdirdi. Kendisinden çok memnunum, iyi bir sonuç için kesinlikle Fatih hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…