Personal Trainer artık Türkiye'de

livali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
201
0
42
personal trainer yani kişiye özel antrenör artık Türkiyede hızla yaygınlaşıyor kadınlar klubu bundan eksik kalmasın hemen bilgi veriyim istedim bir personal trainer olarak,önce üyemizin yağ kas kemik ölçümlerini alıyoruz sonra deri üstündeki yağ miktarına kadar ölçüyoruz(aletleri var tabi)Yapılan belirli testlerler durumunu belirledikden sonra günlük kaç kalori alması gerek ,1 antrenmanda kac kalorı vermesı gerek,bazal metobolizma hızı gibi hesaplamalarımızı yapıyoruz ,daha sonra üyemizin amacı doğrultusunda ona program hazırlıyoruz.Tüm antrenman boyunca gözümüzü üyemizden ayırmadan en doğru şekilde antrenmanını yapmasını sağlıyoruz ,2 ayda bır olcumler tekrarlanır ve ılerleme kaydedılıp kaydedılmedıgıne bakılır ,tek başıma spor yapamıyorum kesin kaytarıyorum diyenler için müthiş bir çözüm,isterseniz sizinle çıkar koşar isterseniz size ağırlık çalışdırır siz hedefinizi söyliceksiniz hedefe ulaşdırmak personal traner nızın işi olucak, sevgiler kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir şey arıyordum.İstanbul Üsküdar bağlarbaşında oturuyorum.Bayan Personal Trainer buralarda varsa beni yönlendirebilirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…