- 22 Ocak 2010
- 1.253
- 371
- Konu Sahibi Nisan.umut
Evet kızlar benim kadar memeden çeken yoktur sanırsam.2015te aquafilling gibi saçma birşey yaptırmamla başladı maceram.2022de bu dolguyu çıkarttım şükürler olsun ve bir hafta sonra 500cc implant ve dikleştirme olmuştum.konularım vardı zaten.Fakat ben dolgu cıkardığım için derim kendini çok saldı ve asimetri oluştu.Perşembe günü hem asimetri için hemde 650cc ile büyütme için revizyon olacağım.Bu arada aqua belasından kurtulmak isteyen çok kişi bana mesaj atıyor elimden geldigince cevaplıyorum.Benim doktorum bunu basit bir şekilde çıkardı yine revizyonu o yapacak zaten tüm sürecime hakim.İnşallah bu son olurBu arada fotoğrafta asimetriyi göreceksiniz bir memenin ucu yukarda kaldı aşağda doku fazlalığı oluştu o sebeple onun dikleştirme izleri daha farkediliyor umarım eşit olcaklar bu kez
Güncelleme:Revizyonu oldum kızlar bu sefer cidden uykumda vardı uyumusum uyanmışım gibi oldu artık çok sıradanlaştı galba bu iş bende ağrım minimum bir tarafa 620 diğer tarafa 690takılmış eşitsizlik gitmrsi icin henüz göremedim bebislerimi foyo koycam muhakkak
Güncelleme:Revizyonu oldum kızlar bu sefer cidden uykumda vardı uyumusum uyanmışım gibi oldu artık çok sıradanlaştı galba bu iş bende ağrım minimum bir tarafa 620 diğer tarafa 690takılmış eşitsizlik gitmrsi icin henüz göremedim bebislerimi foyo koycam muhakkak
Son düzenleme: