perşembe günü yumurtalarım toplanıyo.az kaldı bebişlerime kavuşmama.

zigo

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
189
0
45
merhaba arkadaşlar.bugün kontrolüm vardı.yumurtalarım iyce büyümüşler.bende farkındayım.sanki kasıklarımda kum torbaları taşıyor gibi hissediyorum kendimi.kaç tane yumurtam olduğunu bilmiyorum doktor sayamadım dedi.artık rizeye gitmeyeceğiz.anatoliadan perşembe saat 9.40 ta randevum alındı.o gün yumurtalar toplanacakmış.burdaki merkezim herşeyi halletti.o kadar heyecanlıyım ki.artık çok az kaldı.allahım isteyen herkesin kucağını doldursun içinde benimde.

hayırlısı olsun inşallah Allahım kimsenin umutlarını boş çevirmesin..

ins arkadasim hersey yolunda giderde melegine kavusursun allahim butun istegenlerin kucagini bos cikarmasin

canım çok sevindim umarım herşey yolunda gider inşallah sende bebişine kavuşursun

hadi bakalım hayatım......umarım her şey yolunda giderde kavuşursun meleğine.............

amin arkadaşım umrım herşey yolunda gider benim de dün toplandı transfer gününü bekliyom allah yardımcımız olsun:1hug:

canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız yakında.

adacığım nerdesin durumun nedir.benim sürekli midem bulanıyo.hiçbirşey yiyip içemiyorum.acaba ilaçların etkisimi bilmiyorum. tedavi öncesi aksilik bu ya bademciklerim inmiş.yarın yolculuk var.hayırlısı bakalım.

zigocum herşeyin hayırlısını diliyorum inşallah bu tatlı telaşların sonunda bebeğini kucağına alırsın.aman soğuk almamaya çalış allah korusun. ben ilk denememde transfer sonrası gribe yakalanmıştım çok zor atlatmıştım.

zııgocum bende bayramdan sora anatolıa yı dusunuyom sen kıme gıdıyon nerde kalıyon oteldemı yoksa onların kalma yerı varmı

adacığım nerdesin durumun nedir.benim sürekli midem bulanıyo.hiçbirşey yiyip içemiyorum.acaba ilaçların etkisimi bilmiyorum. tedavi öncesi aksilik bu ya bademciklerim inmiş.yarın yolculuk var.hayırlısı bakalım.

canım sen sona yaklastın hayırlı olsun artık tanısabılecegız bende yarın sabah 8 de orda olucam bugun gıttım bıraz yavas buyuyorlar ama buyuyorlar dedı dr um en buyugu 16 en kucugu 10 mm 18 19 olması lazım 3 gun daha ılac alıcam ctesı yada pazar yumurta toplanabılır haftayada transfer olur sanırım senın neden mıden bulanıyor bulent beye sor bence benım gıbı transferdede kusarsan rıske gırme anestezı onerır belkı neyse yarın gorusursek konusuruz bunları sana hayırlı yolculuklar bol şans

X