Şampuan ve Saç Kremleri Peroxin kullandınız mı?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.643
6.058
Böyle bir konu açılmış ama 3 yıl önce, tekrar açtığım için konu silinmez umarım ama o konu ölmüş
Arkadaşım önerdi ; benim arkadaşım kullanmış saç derisi gözüküyormuş kullandıktan sonra gürleşmiş dedi. ama 2. şişede anca işe yarıyormuş .
Siz kullandınız mı acaba?

Merhaba bu konu hala aktif mi blmiyorum ama yinede bi faydası olur diye yazmak istedim belki birileri faydalanır. Bursa da okurken ben yurt arkadaşlarımla sürekli aktardan ürün alıp deniyorduksonra bi kuaförde tesadüfen gördük saç dökülmesi için saçımı yapan çocuk önerdi yeni saç çıkarıyor kepeğinde gider dedi. Ben sırf dökülme için aldım dedim onu durdursun gerisi önemli değil. 1 şişe kullandm ben ve çok faydasını gördüm. Hatta burada denk gelmişken aklıma geldi tekrar almayı düşünüyorum. Saç dibimden resmen bebek saçlar çıktı inanamadım. 2.haftada dökülmem bitmişti zaten şimdi sadece mevsimsel oluyor o da abartılacak kadar değil. Bir de ne yalan söyleyim uygun fiyata bitkisel bir ürün kullanmak daha mantıklı geliyor bana. içeriği yazdığı gibiyse gerçekten çok temiz. Deneyecek arkadaşlar bir inceleyin veya firma ile görüşün derim. Ben şuan memleketimdeyim İzmir de ve burada da bir kaç kuaförde denk geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…