• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Peroxin kullanan var mı?

suuucum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
491
4
0
Kütahya
kızlar merhaba,kuaforum söyledı peroxin diye bır sprey sacın her derdine deva neredeyse ,daha önce kullananlar oldu mu???

saça sürüyorsunuz ve durulamaya gerek bile yok,ne kadar sacta kalırsa o kadar faydası oluyormus,hatta boyanın içine katılırsa boya kokusunu önlüyormus bırde boyadan sonra saclar yumuşacık oluyormuş,hatta rimelin içine birkaç damla damlatılırsa rimel donmazmış,kipriklere ve kaşlara sürülürse kalınlaşır gürleşirmiş,hatta az miktar saç kreminin içine koyarak ,durulama sırasından uygulanırsa saçlar gün boyu yumuşak ve parlak kalıyormuş,saçları uzatıyormuş...

içindekiler:

A B E F H vitamınleri
çam terebenti
limon yağı
portakal yağı
menekşe yağı
biberiye yağı
karabaş yağı
lavanta yağı
kekik yağı
çörek otu yağı

cok merak ettım bu ürünü deneyen var mı?

Son düzenleme:
saçlarım en kıymetlim. bir kadın için vazgeçilmez tek şey bence saçlar! onlara gözümden daha iyi baktığımı söylesem kesinlikle doğrudur. denemediğim saç bakım ürünü kalmadı ama en güzeli shiseidonun ürünleri. xxxxxx bu sayfayı bir ziyaret edin sorularınızı hemen cevaplarlar kendinize uygun saç bakım ürününü tek bir soru işareti bile olmadan gidip alın sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede dökülme oldugundan bioblas kullanıodm şampuan olarak ama az once arastrdm ahmet marankinin videosunu izledim, çam yağı sarımsak yağı, buğday yağı ve badem yağını havuc yagıda olabilirmis sanırım karıstırıp geceleri sürsün diyor saçları çnce zayıfları döküyormus sonrada gürleştiriyor dedi :) paylaşmak istedim deneyen varmı bu kürü arkadaslar doğal şeyleri çok seviyorum ve uygulamak gerektigini düşünüyorum

Içindekiler :

çam terebenti,limon yağı,portakal yağı,menekşe yağı,biberiye yağı,karabaş yağı,lavanta yağı,kekik yağı çörek otu yağı,a,b,e,f,h vitaminleri ,kalsiyum pantotenat

kızlar merakıma yenılıp sonunda aldım bu spreyi,dün sıktım,az önce gene uyguladım,durulamaya gerek yok ne kadar saçta kalırsa o kadar fayda varmış,en cok saclarımın uzamasını istiyorum,bakalım sonuclar ne olacak sizlerle paylaşıcam...

Ben henüz kullanmadım saç derimde egzama var eğer ona bir faydası olursa kullanmaya devam ederim.İçeriğinde saç derisine köklerine iyi geliyor yazıyor

Ben henüz kullanmadım saç derimde egzama var eğer ona bir faydası olursa kullanmaya devam ederim.İçeriğinde saç derisine köklerine iyi geliyor yazıyor

evet birçok şeye iyi geliyor yazıyor üstelik durulama yok akşamdan sıkıyorsun ne kadar kalırsa o kadar faydalıymış ,hatta fönden önce filan sıkılırsa hem yanmayı azaltıyormuş hemde daha parlak ve canlı görünüyormuş,ben birkaç aydır kullanamadım ilk aldığım zaman 1 ay kullandım geldim gittim sıktım...

Back