Neden kimse cevap vermiyor rkadadlarArkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim hala bebek yok esimde %75 hareketsizlik çıktı ileri hareketli %7 doktor varikode çıktı malesef ameliyat dedi esimde ameliyat olmak istemedi yinede bu ilacı kullanın o zaman dedi peroxeed plus kullandık yanında takviye olarak bal çerez karışımı tüketti bu durumda olup da bu ilacı kullanıp faydasını gören gebe kalan var mı ne olur yardım edin
İnşallah canım bir de birisi burada zeytinyağında incir bekletip eşine vermiş her sabah ve hamile kalmıştı onlarda da hız sorunu vardı. Aklına bulunsun bu daCanım bizimkisi sıkıntılı ama ben yinede umudumu kesmiyorum inşallah en kısa zamanda hamile kalırım
Teskekkur ederim canım benim eşim öyle bir cinski yemez bacım her şeyi o ilacı bile zorla içtiİnşallah canım bir de birisi burada zeytinyağında incir bekletip eşine vermiş her sabah ve hamile kalmıştı onlarda da hız sorunu vardı. Aklına bulunsun bu da
Yaa anladım canım, Rabbim şifa versin inşallah. Çok üstüne gitme güzel dille anlatarak dene olmadı ara ara. Allah yardım etsin canımTeskekkur ederim canım benim eşim öyle bir cinski yemez bacım her şeyi o ilacı bile zorla içti
Evet kız gaziantepteyim sahinbeyde yeditepe senBu arada şimdi baktım da Gaziantep’te mi yaşıyorsun canım öyle yazıyor, ben de orada yaşıyorum
Evet üstüne gidince tersini yapıyorYaa anladım canım, Rabbim şifa versin inşallah. Çok üstüne gitme güzel dille anlatarak dene olmadı ara ara. Allah yardım etsin canım
Ben Şehitkamil de oturuyorum Gazikentte, yaşam hastanesinde bir ürolog varmış canım bana da birisi önermişti de sen bir araştır istersenEvet kız gaziantepteyim sahinbeyde yeditepe sen
Çok gittim canım ben bakalım bu ay kalmazsam tekrar test verir eşim yükselme varsa aşılama yaptirrizBen Şehitkamil de oturuyorum Gazikentte, yaşam hastanesinde bir ürolog varmış canım bana da birisi önermişti de sen bir araştır istersen
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun canım benimÇok gittim canım ben bakalım bu ay kalmazsam tekrar test verir eşim yükselme varsa aşılama yaptirriz
Amin inşallah 3 gün var adetime ve ben yumurtlama gününden beri bel kasık göğüs ağrısı çekiyorum akintimda var bu aralar göğsüm daha da arttı ağrısı Allah'ım ne olur bana da nasip et amin yarın test yapsam cikarmk acaba 3 gün var canımİnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun canım benim
Canım bana kalırsa adet gününü bekle sonra üzülüyo insan, testini hazır et eğer sabahına gelmezse hemen yap ve çift çizgileri gör inşallahAmin inşallah 3 gün var adetime ve ben yumurtlama gününden beri bel kasık göğüs ağrısı çekiyorum akintimda var bu aralar göğsüm daha da arttı ağrısı Allah'ım ne olur bana da nasip et amin yarın test yapsam cikarmk acaba 3 gün var canım
İnşallah canim bende cookk sabırsızlanıyorumCanım bana kalırsa adet gününü bekle sonra üzülüyo insan, testini hazır et eğer sabahına gelmezse hemen yap ve çift çizgileri gör inşallah
Hadi güzel haberler ver inşallah haber bekliyorum sendenİnşallah canim bende cookk sabırsızlanıyorum
Gece yaptım üşenmedim kalktım negatif çıktıHadi güzel haberler ver inşallah haber bekliyorum senden
Daha erken bekle bakalım biraz daha bat günün gelsinGece yaptım üşenmedim kalktım negatif çıktı
evet haklısın canım bekleyeyimDaha erken bekle bakalım biraz daha bat günün gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?