Gebeliğe Hazırlık Peroxeed plus kullanip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BhrBzgyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
53
13
3
30
Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim hala bebek yok esimde %75 hareketsizlik çıktı ileri hareketli %7 doktor varikode çıktı malesef ameliyat dedi esimde ameliyat olmak istemedi yinede bu ilacı kullanın o zaman dedi peroxeed plus kullandık yanında takviye olarak bal çerez karışımı tüketti bu durumda olup da bu ilacı kullanıp faydasını gören gebe kalan var mı ne olur yardım edin

Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim hala bebek yok esimde %75 hareketsizlik çıktı ileri hareketli %7 doktor varikode çıktı malesef ameliyat dedi esimde ameliyat olmak istemedi yinede bu ilacı kullanın o zaman dedi peroxeed plus kullandık yanında takviye olarak bal çerez karışımı tüketti bu durumda olup da bu ilacı kullanıp faydasını gören gebe kalan var mı ne olur yardım edin
Neden kimse cevap vermiyor rkadadlar

Merhaba, biz kullandık bir ay bile geçmeden ben hamile kaldığım haberini aldım ama bizde hareketsizlik felan yoktu ama ileri hız biraz düşük çıkmıştı sorun yok ama yine de bunu bir deneyelim demişti doktorum ben de o ay birkaç gün çörek otu yemiştim onunda faydası olmuş olabilir bilemedim canım

Canım bizimkisi sıkıntılı ama ben yinede umudumu kesmiyorum inşallah en kısa zamanda hamile kalırım
İnşallah canım bir de birisi burada zeytinyağında incir bekletip eşine vermiş her sabah ve hamile kalmıştı onlarda da hız sorunu vardı. Aklına bulunsun bu da

Bu arada şimdi baktım da Gaziantep’te mi yaşıyorsun canım öyle yazıyor, ben de orada yaşıyorum

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun canım benim
Amin inşallah 3 gün var adetime ve ben yumurtlama gününden beri bel kasık göğüs ağrısı çekiyorum akintimda var bu aralar göğsüm daha da arttı ağrısı Allah'ım ne olur bana da nasip et amin yarın test yapsam cikarmk acaba 3 gün var canım

Amin inşallah 3 gün var adetime ve ben yumurtlama gününden beri bel kasık göğüs ağrısı çekiyorum akintimda var bu aralar göğsüm daha da arttı ağrısı Allah'ım ne olur bana da nasip et amin yarın test yapsam cikarmk acaba 3 gün var canım
Canım bana kalırsa adet gününü bekle sonra üzülüyo insan, testini hazır et eğer sabahına gelmezse hemen yap ve çift çizgileri gör inşallah

Back