• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama peroksitle saç rengim açılırmı?

victoria_seras

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
162
7
318
kızlar benim saçlarım koyu kumral siyaha dönük diyebilirim ben saç rengimi açık bi renge boyamak istiyorum mesela açık kahverengi gibi sarıya dönük olsun istiyorum sarı renge boyatmayı isterdim aslında ama kaşlarım aşırı siyah olduğu için pek hoş duracağını sanmıyorum :) bu yüzden çok açık kahverengi koyu sarı tarzında bi renge boyamak istiyorum fakat saçlarımın rengini kuaföre gitmeden kendim hangi ürünlerle yakmadan ve yıpratmadan nasıl açarım bilmiyorum peroksitle açmayı düşünüyorum fakat ne kadar açılır bilmiyorum bu konuda yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar şimdiden çok teşekkür ederim :kedi:

bende siyah sacımı evde acmayı denedin belimde olan saclarım sımdı omzumda yapıcaksan eğer bu işi çok iyi bilen birinden yardım almalısın bence sitede küllümango var ben sabırlı olamadığım için denemedim dediklerini ama dinlersen onu bence mutlaka iyi sonuc alırsın

Back