Saç Kesim Şekilleri Perma saçımı mahvetti.:(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rhodora

Noldu Hiçbişey
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
716
86
643
Diğer
Kızlar şöyle özetleyeyim size: Benim doğal sarı saçlarım var, herkes boya sanıyor o denli sarı yani, ve ben 5 ay önce doğum yaptım, hamileliğimde hiç kestirmediğim için nerdeyse belime kadar geliyordu ve çok güzel olmuştum, bi halt ettim, ne biliyim bi değişiklil istedim yenilenmek istedim doğum sonrası, kırıklarını aldırmaya diye gittim, saçlarımı perma yaptırdım ve malesef yandılar, kadın zaten kesti saçlarımı, kıvrılınca iyice kısaldı, çirkin olduğum yetmezmiş gibi, saçlarım incecik biribirine geçmiş, taranmıyo, kopuyo ne kıvrılıyo ne tam düz oluyo, her dışarı çıkmazdan önce yıkamam gerekiyo, Nisana kadar ücretsiz izindeyim evdeyim yani, napsam kızlar nolur ya, şimdi kısacık kestirsem bana gitmez, bide diplerde perma yani ana sıfıra vurarak kurtulabilirim, napim az bekliyim acık uzayınca gidip permadan kurtulayımmısenağlama

tekrar kalıcı duzleştirici yaptırabılırsın ama oda daha da çok yıpranmasına neden olur saçının. bence kullan boyle saç kremini eksik etme saçından

bencede bol saç kremi kullan anllattıgına göre başka bi çaresi yok ama perma günümüzde hiç kullanılmıyor canım nerden aklına geldi de yaptırdın anlamadım su dalgası falan yaptırsaydın

bi aralar o haltı bende yemiştim
sana tavsiyem saçkarını sık sık tara hani permalı görüntü için jolelemek lazım ya bide vigo mudur nedir kase gibi kurutucu varya işte onları yapma çabuk gider perma bide bakım yağları kullan ilkinde hemen farkı göreceksin

cnm azcık uzasın ve permadan kurtul ve alerjin yoksa şampuanına 1 tane baphantane iğnesi kır azıcık çamterebantin ve azıcıkda badem yağı (kepek yapabilir susam yağı yada kayısı yağıda olablir) ekle kullanacağın zaman şampuanını çalkalamayı unutma iyi gelir.

Saç maskeleriyle ve saç uzatmak için yapılan bakımlarla biraz uzamasını bekleyebilirsen ve çeşitli tokalarla saç şeklini kamufle edersen umarım çarçabuk uzayacaktır.. Bak bende bekliyorum uzamasını üzülme olurmu

şampuanın içine yag mı olur şekercim kafada hep bir agırlık,temizlenmemiş hissi oluşur saydıkların hepsi iyi hoş bunları banyo öncesi sürünüz sonra şampuan we bol suyla saçtan arındırınız yoksa gözenekler tıkanır saç dipleri nefes almaz iyi yapayım derken sonra döküle döküle saç kalmaz

geçmiş olsun canım.. bence iyi bi aktara git güzel bir maske versin sana bol bol bakım yap diycem ama bebiş küçük galiba... düzleştirmeye felan kalkma iyice dökülürler mazallah.. topuz ve yarım toplamayı dene moralini bozma kökü sende nede olsa kaydirigubbakcemile5

canım geçmiş olsun hepimiz yapıyoruz aynı şeyleri hayatımızın belli safhalarında değişiklik için bazen hüsranla sonuçlanıyor sacların için güzel maskeler var en azından yanıklığını sertleşmiş olaan kısımlarını yumuşatır yıkayıp kremledikten sonrada saç serumları var onları kullanırsın bir kaç ay sonrada uclarından kestirerek yeni saçlarını uzatmaya devam edersin sakın yeniden defreze falan etmeye kalkma bu sefer saçların elinde kalır ikinci bir kimyasal işlemi kaldıramaz...

cicim bilakis ben tarafından denenmiş birşey kesinlikle öyle bir his olmuyor yağı çok az koyduktan sonra ve faydası çok iyi ama senin dediğin şekildede yapilabilir
o da bi fikir delikafadulden

Belkide gözün alışmadığı için kendini çirkin hissediyorsundur, fotonu ekleyebilirmisin.
Perma çok demode ama bazılarında güzel duruyor, bende yaptırmıştım herkes çok yakıştığını söyledi ama vigoyla kurutmak gerek ve jole yada saç kremi kullanmak gerek yoksa görüntü kötü oluyor. Birde permaya ne yaparsan yap bozulmuyor.

bende dün perma yaptırdım ve çok pişman oldum gece uyuyamıyorum ince telli idi saçlarım sabah kalktıgımda keçi gibi karma karışık bişi yıkayınca iyi 1 saat sonra yine aynı bozdurmayı düşünüyorum nası olur yardım edin aranızda bozduran varmı

canım benim de saçlarım ince telli.3 yıl önce yaptırmıştım.ama memnun kalmıştım.daha dolgun gösteriyor.yeni yaptırdığın için sana öyle geliyordur.perma yıkadıkça güzelleşir zaten.saçların ince telliyse bozdurma derim ben.saçına çok zarar verirsin.2-3 ay sabret hoşuna gitmezse o zaman bozdur bence.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…