- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Keşke yanan sadece saçların olsaydı be zorunlu;( boyadan ve ısıl işlemlerden uzak dur beslenmene dikkat et yavaş yavaş toparlanır.Merhaba iki sene önce perma yaptırdım . Saçlarım ondan sonra o kadar kötü oldu ki , o yıpranmışlık asla gitmiyor o kadar çok saçım vardı ki döküldü , böyle olupta saçlarını toparlayabilen var mı
Evet kökler kesinlikle iyileşmiyor aksine daha da kötü oluyor üzerinden iki sene geçti ama asla eski haline dönmüyor zeytinyağı iyi gelir mi acabaSaç kökleriniz perma ilacı ile yanmış belli ki...
Saç bakımı yapmaktan başka çare yok. Sarımsak özünün çok iyi geldiğini biliyorum sadece. Birde sıcak Zeytin yağı ile toz masayı karıştırıp iliyinca saçınıza surerseniz köklerini canlandırıyor. Yeniden çıkıyor.
Bunu denedim hiç faydası olmadı;(Hindistan cevizi yağı sür uçlarini kestir .
Ah ahhh belki de strese girdikçe daha kötü oluyor;(Keşke yanan sadece saçların olsaydı be zorunlu;( boyadan ve ısıl işlemlerden uzak dur beslenmene dikkat et yavaş yavaş toparlanır.
Zorunlu böyle şeyler tek seferde fayda etmez düzenli kullanman lazım. Şampuanina zeytinyağı ve sarımsak ekle diycem ama sen onun da kokusundan şikayet edersin .Bunu denedim hiç faydası olmadı;(
Bu srtesli hayatı sen seçtin;(Ah ahhh belki de strese girdikçe daha kötü oluyor;(
Ne stresi ya olanları takmiyorki.Bu srtesli hayatı sen seçtin;(
Stres dediği gelinliğin yetişemeyecek olması filan o zamanNe stresi ya olanları takmiyorki.
Benim Afrikalı bir arkadaşım vardı onun saçı hiç uzamazdi ve azıcıktı bu yöntemi ona uyguladık haftada 3 defa yaptık düzenli 1 ayda kızın saçı omuzlarını üstüne gelmişti. Ona iyigeldiyse bence herkese gelir diye düşünüyorum. Ona çok umutsuzca uygulanmıştır çünküEvet kökler kesinlikle iyileşmiyor aksine daha da kötü oluyor üzerinden iki sene geçti ama asla eski haline dönmüyor zeytinyağı iyi gelir mi acaba
Permada sürdükleri o ilaç kafa derisinden gitmediğini düşünüyorum ;(kesince düzelir yanmış bi saç başka türlü düzelmez ne bakım yaparsanız yapın ölü dirilmez.
gitmeyebilir netten araştır ne yapabilirsinPermada sürdükleri o ilaç kafa derisinden gitmediğini düşünüyorum ;(
Arkadan fotosunu atsana saçlarının zorunlu nasıl olmuş kiPermada sürdükleri o ilaç kafa derisinden gitmediğini düşünüyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?