düz ve uzun saçlarım var hatta saçımda kızıl boya var....saçarım çok düz olduğu için sıkılmıştım şekle sokamıyordum 1 yaşında kızım var çalışıyorum saçlarıma zaman ayıramıyordum...hangi akla hizmet düşündüm bilmiyorum saçıma dalga yaptırmak geldi daha doğrusu düğün için yaptırmıştı eşiminde benimde çok hoşuma gitti dedim ben saçıma iri dalga yaptırcam koydum kafama.... 2 gün önce gittim kuaför bi tanıdığımız var konuşmak için gittim dedim bak ben çok tereddütlüyüm eğer saçım yanacaksa bonus gibi didilmişbi saça sahip olacaksam ben istemiyorum falan... neyse beni ikna etti.. sonuçmu o gün o masadan bonus gibi kalktım çok ince sarmış okadar uyarmama rağmen dedi merak etme 15 güne açılır çok daha hoş olacak dedi olmazsa sen gel ben biraz açarım dedi ikna olmak zorunda kaldım.... dün akşam yıkadım kremledim yine kıvırcıktı ama bugün kıvırcıktan da eser yok... hani saçları ince ince örerizde salarız ya öyle oldu yada başka bi tabirle saça tost yapılır ya aynen öyle oldum... mahfoldum ben ya ne yapıcam hem saçım mahfoldu üstünede para vermiş oldum..... bu akşam ilk işim işten çıkınca kuaförde alıcam soluğu ama yapılacak birşey olurmu bilemiyorum....... neler yapabilirim bilgisi olan varmı bu konuda....