Perinoplasti ve vajinoplasti

Dnzayza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
8
0
29
Herkese merhabalar arkadaşlarr ilk kez konu acitorum tekirdağ bölgesinde olupta vajina daraltma yaptırmak isteyen varsa Çerkezköy devlet hastanesinde bu ameliyat ücretsiz yapiliyor :) doktorda aşırı ilgili güven veren bi doktor sorularınız varsa yanıtlayabilirim :halay: sadece ücret verdiğiniz şey antiemboli çorabı oljyor onuda doktor sizin için pıhtı atmamanız icin iistiyor. Detayi gelince 45 dakika sürüyor genel anestezi olacağım diye konuşmuştuk fakat anestezi uzmanı genel anesteziye gerek olmadığını spinalin yeterli oldugunu soyleyince genelden vazgevtik. Ameliyat sonrası ise anesteziden sonra hafif bi yanma hissettim onun dışında iki gün sonra ağrı kesici kullanmama bile ihtiyaç kalmadı hala yürürken hassasiyet var ama bence görüntüye bile değer yarın kontrole gideceğim ayrıntıları sizinle paylaşırım :KK200:

Ben genisletme operasyonu oldum tampon yerlestirilmedi normal ped ile ustesinden geldim kanamaların ancak akinti sorunum var şimdi de sarımtırak renkte. Ne zaman bitecek anlamadım.

Ben genisletme operasyonu oldum tampon yerlestirilmedi normal ped ile ustesinden geldim kanamaların ancak akinti sorunum var şimdi de sarımtırak renkte. Ne zaman bitecek anlamadım.
Ayni sorun bencede var ama cook az pansuman yaparken farkettim oyle söyleyeyim kontrolunuz ne zaman doktorunuza telefonla ulasabilirseniz bi görüşün dedim size de çok geçmiş olsun :)

Kontrolu yaptirdim doktorum gordu akıntıyı normal dedi ama bitmek bilmiyor nerdeyse iki hafta oldu. Neyse ben konunuzu daha fazla mesgul etmeyeyim tekrar geçmiş olsun :)

Arkadaslar dıkkatsızlıgım yuzunden dıkıslerım acıldı maleseff.. bugün tekrardan lokal anestezi ile dikiş atıldı tam iyilesiyorum derken... siz ameliyat sonrası mutlaka yanınızda birinin kalmasını rica edin ben 2 cocukla mahvoldum. Haliyle hiç yatıp dinlemedim de...
bakalım bundan sonra ki süreç nasıl ilerleyecek..

Herkese merhabalar arkadaşlarr ilk kez konu acitorum tekirdağ bölgesinde olupta vajina daraltma yaptırmak isteyen varsa Çerkezköy devlet hastanesinde bu ameliyat ücretsiz yapiliyor :) doktorda aşırı ilgili güven veren bi doktor sorularınız varsa yanıtlayabilirim :halay: sadece ücret verdiğiniz şey antiemboli çorabı oljyor onuda doktor sizin için pıhtı atmamanız icin iistiyor. Detayi gelince 45 dakika sürüyor genel anestezi olacağım diye konuşmuştuk fakat anestezi uzmanı genel anesteziye gerek olmadığını spinalin yeterli oldugunu soyleyince genelden vazgevtik. Ameliyat sonrası ise anesteziden sonra hafif bi yanma hissettim onun dışında iki gün sonra ağrı kesici kullanmama bile ihtiyaç kalmadı hala yürürken hassasiyet var ama bence görüntüye bile değer yarın kontrole gideceğim ayrıntıları sizinle paylaşırım :KK200:
cok gecmıs olsun oncelıkle ..benımde dogum sonrası acılan dıkıslerım oldudeforme oldu.kadın dogumcu yamı randevu almak gerekıyor..

canım devlet hastanesinde kayıtlara geçiyo diye biliyorum birde küçük yer herkes öğreniyo sonuçta devlette mahremiyete pek önem vermiyorlar diye duymustum yapan doktor bayan mı erkek mi ismini verebilirmisin

X