Senin açılman sancın falan var mı canım bende 39+6 oldumarada ben de yapıyorum ama zor oluyor tabi başkası yaparsa daha iyi 40+1 oldum ben de hala aklıma geldikçe yapıyorum. çatı muayenesi o kadar da korkulacak bişey değil 38den beri bakılıyor bana gözünüz korkmasın
CANIM bende 3 cm le evde bekliyorum sancılarım var sıklaşır bazen azalır ama düzene girmiyor bi türlü bende yarın gidicem Dr a bakalım ne diyecekpazartesi kontrole gitmiştim 2cm açıklık var istersen yatıralım istersen evde bekle belli olmaz ne zaman açılacağı dedi dr. evdeyim. bu akşam biraz daha arttı ağrılarım sancı sıklığım da öyle yarın tekrar kontrole gideceğim bu sefer olacak galiba :)
Kasmanızla alakalı. Yumuşatıcı bişeylerle örneğin badem yağı önce yumuşak ve yavaş hareketlerle başlanabilir. Ama açıkçası ben de çok rahat olmamıştım o masajda. Hiç cesaretiniz kırılmasın çatı muayenesi öyle rahatsız edici bişey değil. Doğumda ise o bölgeleri çok fark etmiyorsun. Ayıptır söylemesi kaka yapma hissi oluyor.Bugunlerde dogum oncesi hazirlik egitimlerine katiliyorum. Perine masaji perine yirtiklarini onlemede ve doguma hazirlikta onemliymis.
Esimden bu masaji yapmasini istedim ama cok kastim kendimi ve cok rahatsiz edici bir masajdi. Kendim yapmayi denedim ve bu beni korkuttu acikcasi. Yani daha kendim yapamazken doktor cati muayenesi yaparken ne yapacagim diye dusunmeye basladim. Ve birkac yerde bu yapilan masajda agri veya biraz aci olabilecegi bunun bebegin basinin cikisinda hissedilene benzer oldugu yazilmis. Bunu da okuyunca cesaretim kirilmaya basladi.
Aranizda bu masaji deneyen varsa cesaret verici cumlelerini bekliyorum.
CANIM bende 3 cm le evde bekliyorum sancılarım var sıklaşır bazen azalır ama düzene girmiyor bi türlü bende yarın gidicem Dr a bakalım ne diyecek
korkmayın kızlar. olgunlaşmış olması açılmanın hızlanacağını gösteriyor sanırım. bu arada sizi görünce ben mi acele ettim diyorum. 1 cm den az açıklıkla sabah 8.30 da gittiğimde yatırdılar. öğleden sonra azar azar oksitosin verdiler, 18.00 gibi doğurdum. hatta yarım saat önce doğacaktı dr. gelsin diye biraz oyaladılar. tabi kişiden kişiye değişir bu durumlar ama oksitosinden sonra şiddeti artmış olsa da kısa sürüyor ağrı. merak etmeyin hiç. şimdi ben 2.yi düşünüyorum, bir sorun olmazsa onu da normal isterim.bu sabah suyum geldi hala doğru düzgün sancım yok bu gidişle suni sancı yiyeceğim açıklığım da 2cm hala ama olgunlaşmış dedi ne demek istedi bilmem
Ay hadi inş sağlıkla almışsındır şimdiye kucağınabu sabah suyum geldi hala doğru düzgün sancım yok bu gidişle suni sancı yiyeceğim açıklığım da 2cm hala ama olgunlaşmış dedi ne demek istedi bilmem
Ay hadi inş sağlıkla almışsındır şimdiye kucağına
Maşallah canım benimde bebişim an itibari ile 10 günlük oldu. 1,5 saat sancı çektim öyle geldi minnıoş :))yaa evet bebeğim bugun on günlük oldu bile :) benim için çok zor ebenin dediğine göre harika bir doğumdu çok uzun sürmedi Allaha şükür 12de suni sancı aldın 15.56 da kuzum kucağımdaydı hızla açtı geldi yolları :) Allah evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin
Saol canım darısı isteyenlerin başına :)Oh hayırlı, sağlıklı olsun. Güle güle büyütün bebişleri.
Aradan baya zaman geçmiş ama yazmak istedim kızlar.Maşallah canım benimde bebişim an itibari ile 10 günlük oldu. 1,5 saat sancı çektim öyle geldi minnıoş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?