- 19 Ocak 2019
- 112
- 82
- 28
- Konu Sahibi bluerose96
-
Ama hemoroid memeleri yuvarlak ve sert olmaz mı benimkisi sanki et parçası gibi elimle asilabiliyorum falanhemoroid memeleri olabilir?söylediğiniz bölgedeki olusuma bakın aynayla.nette hemoroid ve hemoroid memeleri diye bakın resimlere.bence bu olabilir.illa acıması gerekmez.
Anlam veremediğim bi şekilde birşeyler oluyor arkadaşlar doktora gittiğimde çatlak var dedi krem ve sicak suya oturmami soyledi fakat ben calistigim icin bunlari duzenli bi sekilde yapamadim kaldi gitti boyle devam ettim. Her wc ye gittigimde kabiz olmasam bile kanıyordu. Dayandım. Simdi ise vajina ile makat arasındaki bölge makata dogru uzanıyor makatin ağzina dogru bi et parcasi gibi bişey var perineden kaynakli gibi geliyor hemoroid olsaydi sancirdi bilmiyorum apse mi kapti noluyor ?
Bu konuyla ilgili dr.a göründünüz mü aynı sorunu ben de yaşıyorumAynı sorunu bende yaşıyorum çok uzun zamandır. Perine bölgemden doğru sanki damara benzeyen bir şişlik makat bölgeme geliyor ve orada bir et parçası oluşturuyor. Cinsel ilişki yaşadıktan sonra ise o damar gibi yer vajinama doğru şişiyor ve acıyor sanki. Doktora göründünüz mü?
Bu konuyla ilgili dr.a göründünüz mü aynı sorunu ben de yaşıyorum
Bende dogum yaptım makatta ıkı catlagım ıkı hemoroıdm var normal dogum yaptım o bolgem cok kısaldı sankı ıkı parmak var arada ve cok rahatsız hıssedıyorum. Erkeklerın boyle sorunları yok. O sıslık bazen arada kı yer hasar goruyormus ondan olabılır mı bılmıyorum.
Anal ilişki hasarı mi?Ben doğum yapmadım. Daha önce hasar görmüştü ama görmeden öncede vardı o şişlik böyle perineden doğru makata geliyor büyük tuvalet sonrası şişiyor. Özeldeki doktor çatlak var dedi devletteki hemoroidin yok dedi. Ama orası et şişiyor kocaman oluyor sonra iniyor yani baya baya hemoroid. Kadın doktoru ise bir sıkıntı olmadığını cilt yapımın bu olduğunu söylüyor. Ama var bi rahatsızlığım hissediyorum her ilişki sonrası
Anal ilişki hasarı mi?
Orası doğum dışında nasil hasar görür ki?
Vajinada sarkan et parçası da olabilir oluyormus böyle bir sey.
Ya da anal iliski varsa dışarı çıkmış olabilir. Hemoroid diye dusunmuyorsaniz
Ben doğum yapmadım. Daha önce hasar görmüştü ama görmeden öncede vardı o şişlik böyle perineden doğru makata geliyor büyük tuvalet sonrası şişiyor. Özeldeki doktor çatlak var dedi devletteki hemoroidin yok dedi. Ama orası et şişiyor kocaman oluyor sonra iniyor yani baya baya hemoroid. Kadın doktoru ise bir sıkıntı olmadığını cilt yapımın bu olduğunu söylüyor. Ama var bi rahatsızlığım hissediyorum her ilişki sonrası
Merhaba bende buna benzer bırsey yaşıyorum sadece oturur ikinirken afedersiniz wc de sol tarafta böyle içerde sanki hafif şiş gibi sizdede böyle mi. Yani ayaktan iken elle baktığımda sıkıntı yok aynada da baktım öyle bariz bir şişlik yok bende fissur varBen doğum yapmadım. Daha önce hasar görmüştü ama görmeden öncede vardı o şişlik böyle perineden doğru makata geliyor büyük tuvalet sonrası şişiyor. Özeldeki doktor çatlak var dedi devletteki hemoroidin yok dedi. Ama orası et şişiyor kocaman oluyor sonra iniyor yani baya baya hemoroid. Kadın doktoru ise bir sıkıntı olmadığını cilt yapımın bu olduğunu söylüyor. Ama var bi rahatsızlığım hissediyorum her ilişki sonrası
Aynısını şuan ben yasiyorum doktora gittiniz mi acaba ne dediler inşallah gorursunuzMerhaba bende buna benzer bırsey yaşıyorum sadece oturur ikinirken afedersiniz wc de sol tarafta böyle içerde sanki hafif şiş gibi sizdede böyle mi. Yani ayaktan iken elle baktığımda sıkıntı yok aynada da baktım öyle bariz bir şişlik yok bende fissur var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?