• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perine bölgesinde et parçası

nacize

Babasının kızı)
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
183
5
296
slm arkadaşlar 2,5aylık sezeryan oldum bu aralar taharetlenrken acı hissediyodum elimle bi yokluyum dedim balon gibi bi şişlik aynayla baktım rahim ağzı ile anus arası bi et parçası acaba rahimn doğal yapısımı die nete baktım o bölge düz olur dio
mafoldumben şişlikmi acaba..
ne bu anlamadım oğlumun anti biyotik merhemnden sürdüm bir bilgisi olan yazarsa sevinirim..

slm arkadaşlar 2,5aylık sezeryan oldum bu aralar taharetlenrken acı hissediyodum elimle bi yokluyum dedim balon gibi bi şişlik aynayla baktım rahim ağzı ile anus arası bi et parçası acaba rahimn doğal yapısımı die nete baktım o bölge düz olur dio
ne bu anlamadım oğlumun anti biyotik merhemnden sürdüm bir bilgisi olan yazarsa sevinirim..

Biz ne kadar sağlıklı bilgi verebiliriz ki, neden doktora görünmüyorsunuz?

Belki mühim bir şeydir.

mühim olmasından korkuyorum zaten oyyy oyyybilmiyorumkismile

Bartolin kisti olabilir böyle balon gibi bir şişlikse sadece bir tarafta. En iyisi bir doktora görünmek gene de.

cevabnza teşekkrler baktımda nette orada değil şükür vajina ila makat arasında ki boş bölgede bir kaç gün gözlemleyip doktora giderim inş. kötü bişi yoktur..:1rolleyes:

bu sorun bende de var çok sert başkasına soramıyorum normali düzmü sertmi diye cevap verirseniz sevinirim:14:

ben de 6 ay once normal dogum yaptim hala var bu. trye gidince jinekologa gorunucem.

Back