Detayli ultrasonla perinatoloji aynimi20. Hafta ayrıntılı ultrason için demiş canım
Peki ayni seylermi ikiside21. Hafta civarı detaylı ultrason yapılıyor, devlette yakın zamanda randevu olmayabileceği için erkenden söylemiştir
Perinatoloji riskli gebeliklerle ilgilenen dal demek, detaylı ultrasonu perinatologlar yani riskli gebelik uzmanları yapıyorPeki ayni seylermi ikiside
Detaylı ultrasonu perinatoloji bölümü yapıyorDetayli ultrasonla perinatoloji aynimi
Yaaaa buni ogrendigim iyi oldu tesekue edermPerinatoloji riskli gebeliklerle ilgilenen dal demek, detaylı ultrasonu perinatologlar yani riskli gebelik uzmanları yapıyor
Çok güzel sonuçlar alırsınız inşallahYaaaa buni ogrendigim iyi oldu tesekue ederm
Tesekud ederm bilgilendiediguniz icimDetaylı ultrasonu perinatoloji bölümü yapıyor
Bende cok tesekur ederm insallah tez zmanda iyilesir bebisinizHer hamilelikte perinatoloji uzmanına gidilmesi tavsiye esiliyor. Yolunda gitmeyen bir şey var mı görmek için. Benim de Nipt testim temiz çıktığı halde oğlumun burun kemiği gelişmemiş, kalbinde parlaklık ve delik varmış. Perinatolog amniosentez istedi. Benim durumumda olan var mıdır? Varsa nasıl gelişmeler yaşadınız? Teşekkürler.
Aminnn insallahÇok güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Merhaba, sonuç ne oldu acaba? Amniyosentez yaptınız mı?Her hamilelikte perinatoloji uzmanına gidilmesi tavsiye esiliyor. Yolunda gitmeyen bir şey var mı görmek için. Benim de Nipt testim temiz çıktığı halde oğlumun burun kemiği gelişmemiş, kalbinde parlaklık ve delik varmış. Perinatolog amniosentez istedi. Benim durumumda olan var mıdır? Varsa nasıl gelişmeler yaşadınız? Teşekkürler.