- 10 Aralık 2022
- 2.752
- 1.437
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
İzmir’de onerebileceginiz Perinatoloji doktoru var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cenk Gezerİzmir’de onerebileceginiz Perinatoloji doktoru var mı?
Prof Dr Sermet Sağolİzmir’de onerebileceginiz Perinatoloji doktoru var mı?
Cenk Gezer
Prof Dr Sermet Sağol
Prof Serkan Güçlü. 9 ay gebelik takibimi yapti. Kendisinden cok memnun kaldim.
Merhaba ben de doğum için dokuzeylule gittim. prof mehmet güney bakıyormuş gebelere ..erkan çağlıyan ise haftaya bakmaya başlayacakmış. Erkan çağlıyan nasıl? Sezaryen olacağım. Bu 2 doktordan hangisini seçmeli kararsız kaldımBen erkan cagliyana gidiyordum deu de. Öğretim üyesi oldugu icin muayenesi ucretli yalniz
Mehmet beyi bilmiyorum. Erkan bey rahat bir adam. Doguma kadar hic nst'ye sokmuyor, hatta 39.haftaya kadar kontrolleri sıklaştırmıyor, ayda bir gidiyorsunuz. Ben panik yapida olduğum icin onun rahat yapisi benide rahatlatmisti. Dogum seklinde baski yapmıyor normal mi sezaryen mi istiyorsun diye soruyor. Mail olarak sordugunu her soruya yanit veriyorMerhaba ben de doğum için dokuzeylule gittim. prof mehmet güney bakıyormuş gebelere ..erkan çağlıyan ise haftaya bakmaya başlayacakmış. Erkan çağlıyan nasıl? Sezaryen olacağım. Bu 2 doktordan hangisini seçmeli kararsız kaldım
Çok teşekkürler yanıt için. Benim riskli gebelik olduğu için bu kadar rahat olunacağını sanmıyorum .Mehmet beyi bilmiyorum. Erkan bey rahat bir adam. Doguma kadar hic nst'ye sokmuyor, hatta 39.haftaya kadar kontrolleri sıklaştırmıyor, ayda bir gidiyorsunuz. Ben panik yapida olduğum icin onun rahat yapisi benide rahatlatmisti. Dogum seklinde baski yapmıyor normal mi sezaryen mi istiyorsun diye soruyor. Mail olarak sordugunu her soruya yanit veriyor
Aa o zaman baska.Çok teşekkürler yanıt için. Benim riskli gebelik olduğu için bu kadar rahat olunacağını sanmıyorum .
Şu an gebelik takibine Prof Mehmet Güney bakıyormuş sadece. Sanırım öğretim görevlileri gebelik takibini aralarında değişimli olarak yürütüyorlar. Bugun gidecegim sorarim.Çok sağolun tekrardanAa o zaman baska.
Erkan bey riskli gebelere bakmiyordu sanirim. Baska bir dr bakiyordu ismi emreydi yanlis hatırlamıyorsam. Randevu alirken call center a muhakkak belirtin bunu.
Servikal yetmezlik, ama sizin probleminiz dahil hepsi perinatolojinin ilgi alanınında, acil şifalarMerhaba, acaba hangi şikayet sebebiyle başvurdunuz? Pıhtılaşma problemi nedeniyle doz ayarlaması yapacak bir doktor arıyorum da...
Sagolun amin. Öyle yapayım bir de call centerdan ariyimSekreterlikte bekleyen ruh hastalariyla gorustuyseniz onlar nst odasinda aglamak ya da çay icmek disinda bisey bilmiyorlar. Ben call centeri aradigimda tesadufen ogrenmistim. Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin