peki ya fiziğin müsaitmi bide siyah seçme ya kırmızı uygundur nişan için yada mavide olabilir yani sonuç olarak banakalırsa renkli bişi tercih ederdim.niye kısa bişi denemiyon şimdi onlar moda uzundan daha şık bence
nişan evdeyse bunlar olmaz bence daha kısa etekli bir elbise ii olur
nişan salonda olucak tatlım zaten ev için çok ağır ilki
bu beckham ın tasarımı olan bi elbise , pek bulamam o yüzden diktirmeyi düşünüyorum , evet siyahı ne kadar şık dursada giymem ,nişan sonuçta siyah olmaz ,kırmızı ya da saks düşünüyorum,biraz da kuruklu olsun istiyorum
kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim
omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum,kırmızı ruj bir de ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diye kırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)
saçlarım siyah ama resimdeki gibi boyatmayı düşünüyorum,saçlarımla elbisenin renginin de uyumlu olmasını istiyorum
konuyla alakali bir yorumum olmayacak ama izninle bisey eklemek isterim :)
gösterdigin o iki siyah elbiseye bakinca, victoria beckhamin üstündeki sanki baska bir
elbiseymis gibi duruyor degilmi ?? yani demekki o elbiseyi tasimakta cok önemli..
ve yakismasi.. bu yüzden victoria beckhamin imaji takip ediliyor bana göre..
Canım asil şık seksi ve zarif bir kıyafet demişsin ama resimdeki kıyafet pek tarifine uymuyor sanki. En azından nişan için biraz fazla kapalı gibimatem havası veriyor Başka modellere göz atabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun nişanın
sağdaki tek renk olan bu elbise de hoşuma gitti ama bel kısmı belimi saracak tam oturacak şekilde olmalı rengi de farklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?