Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri perguzell in nişanlığı (( yardım kızlar))

perguzell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
184
0
46
İstanbul
kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim
omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum,kırmızı ruj bir de ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diye kırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)

saçlarım siyah ama resimdeki gibi boyatmayı düşünüyorum,saçlarımla elbisenin renginin de uyumlu olmasını istiyorum

Son düzenleme:
peki ya fiziğin müsaitmi bide siyah seçme ya kırmızı uygundur nişan için yada mavide olabilir yani sonuç olarak banakalırsa renkli bişi tercih ederdim.niye kısa bişi denemiyon şimdi onlar moda uzundan daha şık bence

fiziğim müsait tatlım zayıf ,minyon biriyim, iyi taşıyacağımı düşünüyorum,
renk olarak siyah düşünmüyorum zaten kırmızı ya da saks düşünüyorum ,ya kısa bişey giymem nişanda çünkü uzun elbise daha ağır daha alımlı gösteriyo diye düşünüyorum açıkçası elbisenin modeli çok hoşuma gitti ,çok asil duruyo gibi geldi bana

elbise güzel ona bir şey diyemem ama ne kadar renkli de olsa bana kendi nişanın için fazla sade kalırmış gibi geldi canım ya.. ama kendi tercihin tabi, nişan yaptığın ortama da bağlı, bu elbiseyi giyeceğim evet diyorsan saks mavisi istediğin saç rengi ile çok güzel olur bence

sağdaki tek renk olan bu elbise de hoşuma gitti ama bel kısmı belimi saracak tam oturacak şekilde olmalı rengi de farklı olabilir

Eklentiler

• $f7ad2f2c8c1a.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Bence elbise çok hoş ama nerden bulacaksın bu elbiseyi. ayrıca katılıyorum sakın siyah giyme. pudra rengi de güzel olurdu. ben de nişanımda buna benzer sade, diz boyunda pudra rengi bir elbise giymiştim.

bu beckham ın tasarımı olan bi elbise , pek bulamam o yüzden diktirmeyi düşünüyorum , evet siyahı ne kadar şık dursada giymem ,nişan sonuçta siyah olmaz ,kırmızı ya da saks düşünüyorum,biraz da kuruklu olsun istiyorum

Canım diktirirsen aynı havayı bulabilir misin şüpheliyim.
Bence git bir mağazadan al.
Hem deneyerek almış olursun.
Bazı modeller mankenin üzerinde çok güzel duruyor ama insan deneyince hiç yakışmıyor.
Benim fikrim bir modele takılıp kalma.
Belki daha güzelini bulursun.
Yine sade, şık bir çok model vardır.

Canım asil şık seksi ve zarif bir kıyafet demişsin ama resimdeki kıyafet pek tarifine uymuyor sanki. En azından nişan için biraz fazla kapalı gibi matem havası veriyor Başka modellere göz atabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun nişanın

konuyla alakali bir yorumum olmayacak ama izninle bisey eklemek isterim :)
gösterdigin o iki siyah elbiseye bakinca, victoria beckhamin üstündeki sanki baska bir
elbiseymis gibi duruyor degilmi ?? yani demekki o elbiseyi tasimakta cok önemli..
ve yakismasi.. bu yüzden victoria beckhamin imaji takip ediliyor bana göre..

evet bi modele takılıp kalmamam lazım
ama etek kısmı ve bel kısmı aynı o model gibi istiyorum beli saran aşağıya doğru kiloş biraz kuyruklu ,daha alımlı duruyo sanki

modellere bakıyorum ama eğer sizinde gözünüze hoş gelen bi model varsa paylaşalım ,bi fikir olur

Son düzenleme:

evet tatlım aslında aynı elbise ama viktorianın duruş farkı var

sağol tatlım:) evet baya kapalı bi elbise ,, aslında açık bi bayanım ama straplez falan bana basit geliyo biraz, duruşu çok asil ve zarif geldi bana ,, bide çekici olması için illla açık olması gerekmiyoki , ne biliyim zevkler işte tatlım

sağdaki tek renk olan bu elbise de hoşuma gitti ama bel kısmı belimi saracak tam oturacak şekilde olmalı rengi de farklı olabilir

eveet bu elbise daha güzel benceee, omuzlar fln çok hoşmuş.. ve dediğin gibi çok daha hoş olur bence... yine hafif kuyrukta oldu mu mükemmel bence :) esmersin sanırım renk olarak bu renkte kalabilir.. bu kıyafet işleri çok zor ya, kolay gelsin canım sana inş istediğin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…