- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
- Konu Sahibi katinaizmir
Az önce reklamını gördüğüm bir ürün.. 36 saat etkisini koruyan gözle görülür bir büyüme sağlar deniyor.. Deneyen, kullanan var mıdır, yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence işe yaramıyordur reklam kokan hareketler bunlar boşver baska bir yöntem aramaya devamAz önce reklamını gördüğüm bir ürün.. 36 saat etkisini koruyan gözle görülür bir büyüme sağlar deniyor.. Deneyen, kullanan var mıdır, yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Kızlar herkese merhaba,
Ben de sitesinde gördüm online olarak sordum. karşımdaki kişi gayet ilgili konuştu. Sağlık bakanlığından onaylı olup olmadığını sordum ürünlerimizin hepsi onaylıdır dedi. dayanamadım sipariş verdim. Pazartesi elimde olacak. gelir gelmez deniycem ve sonucu sizinle mutlaka paylaşırım. çok merak ediyorum. evet kalıcı değil ama kalıcı yapmak bizim elimizde şöyleki; bu ürünün etkisi 36 saat ve ben 36 saat dolmadan tekrar sıkıp etkisini bir 36 saat daha uzatıcam böylelikle bi yerde kalıcı gibi bişey olucak :)
Kızlar herkese merhaba,
Ben de sitesinde gördüm online olarak sordum. karşımdaki kişi gayet ilgili konuştu. Sağlık bakanlığından onaylı olup olmadığını sordum ürünlerimizin hepsi onaylıdır dedi. dayanamadım sipariş verdim. Pazartesi elimde olacak. gelir gelmez deniycem ve sonucu sizinle mutlaka paylaşırım. çok merak ediyorum. evet kalıcı değil ama kalıcı yapmak bizim elimizde şöyleki; bu ürünün etkisi 36 saat ve ben 36 saat dolmadan tekrar sıkıp etkisini bir 36 saat daha uzatıcam böylelikle bi yerde kalıcı gibi bişey olucak :)
bende çok güzel etki yaptı nekdar yazsam da anlatamam ama arkadaşım da bana kıyasla etkisi daha az oldu yinede aldı kıskançççbernii bende sabırsızlıkla yorumunu bekleyenlerdenimmmm :))
Kızlar inanmak istiyorum ama 15dk da büyümesine kafam yatmıyo az buçuk parada değil. Biri yarı dekolte bi badiyle öncesi ve sonrasıyla aradaki farkı foto atıp gönderse yemin ederim şu dakika alıcam :d
Arkadaşlar bende gecen hafta aldım urunu ve kullandım.ben boyutundan memnunum ama emzirdigim icin sonmuslerdi ve dolgunlasmasını istiyodum.ama hic bir erkisi yok.urun iadesi icin aradim ve hala donus bekliyorum.parami kaptirmaya niyetim yok.inanın ufacik bi etkisi olsaydi devam edicektim.sprey falanda degil katı kati bi krem.utanmadan insanları umutlandirip paralarini aliyolar.hayir anlamadigim bide neye dayanarak 15 dakikada kesin etki para iadesi garantili falan ahkam kesiyolar..
o şekilde yapmayın telefonla ben de aradım iade için. size dönüş yapılacak dediler . diğer numaralarını aradım. bilgilerimi verdim . yani kimin iade edeceğine dair bile bir bilgi almamışlardı çnkü. bana adres verdiler yurt içi kargo adresi. iade ederken gönderilecek adres. ona göre iade yapacaklarmış.
Az önce reklamını gördüğüm bir ürün.. 36 saat etkisini koruyan gözle görülür bir büyüme sağlar deniyor.. Deneyen, kullanan var mıdır, yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..