Perdemin arkasından görünmem

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen 😀

Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef

Son düzenleme:
Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen 😀
Karşı komşunuzun kocası pis bir röntgenci bence, eşide bu durumu bildiğinden ve engel olamadığından eşine değilde etrafa ayar çekiyor.

Cama cıktıgında kocasına karsı evın ıcıne bakmamayı ogretsın komsu, sana ev sahibi yollayacagına. Cahil cesaretıne tukurduklerım.

Sapık komsu sasıbes yuzunden evınde ıstedıgın seyle oturamayacaksan tasın o evden.
Ne cins salak insanlar var allahım ya.
Komşu kocası bakıyor diye değil, konu sahibi tesettürlü olduğu için rahatsız olacağını düşünüp uyarmış diye anladım ben.

Cama cıktıgında kocasına karsı evın ıcıne bakmamayı ogretsın komsu, sana ev sahibi yollayacagına. Cahil cesaretıne tukurduklerım.

Sapık komsu sasıbes yuzunden evınde ıstedıgın seyle oturamayacaksan tasın o evden.
Ne cins salak insanlar var allahım ya.
O cins salak insanlardan benim etrafımda o kadar çok ki ne yapacağımı şaşırıyorum artık

Komşu kocası bakıyor diye değil, konu sahibi tesettürlü olduğu için rahatsız olacağını düşünüp uyarmış diye anladım ben.
Ikısı aynı degıl mı, perdesi cekılı kadının. hala gozukuyorsa bakmamayı ogrensınler bence.

Kadın size laf yollatacağına kendileri bakmasınlar. Ayıp ya. Eviniz orası. İster atletle ister çıplak gezersiniz. Bakan adamı ayıplayacağına size haber getirene de gönderene de yazıklar olsun.

E ne güzel uyarmışlar işte rahatsız olacağınızı düşünüp. Utanacağınıza teşekkür edin.
Çok kötü hissettim ya. Bilemedim ne düşüneceğimi sadece fena utandım ev sahibi de diyor o koltukta oturmazsın o zaman bundan sonra 🙄😀

O cins salak insanlardan benim etrafımda o kadar çok ki ne yapacağımı şaşırıyorum artık
Uyarmasalardı atletle görünüyor olmak sizi rahatsız etmeyecek miydi? Haberiniz olmasa sorun olmayacaktı yani. Komşunuza salak dediğinize göre öyle anlaşılıyor.

X