• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perdelerin iceri gosterdigini dusunuyorum

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.829
598
Zamanında eniştemle çok dalga geçmiştim hep günesliği çektirirdi. Valla başına geldi gündüz bile sanıyorum perde içeriyi gösteriyor psikolojik sorun olcak diye korkuyorum. Güneşlik hep kapalı duruyorum. Icimi rahatlatın göstermiyor demi. Gerçi kızımın odasina örme tul aldim nette yorumlarda gösteriyor diyor .evin dışına çıkıp bakcam bigün :deli: :bicak: :KK70:

Ben bu kadar kadar kafaya taksam perdeler kapali oturmak yerine 5 dakika disari cikip bakardim. Gosteriyorsa iceriyi, gostermeyen tül var mi diye bakmaya başlardim.

İcerde ciril ciplak dolaşmadigim surece tüller iceriyi gosteriyor mu diye bu kadar dert etmedim ben. 😬

Ben bu kadar kadar kafaya taksam perdeler kapali oturmak yerine 5 dakika disari cikip bakardim. Gosteriyorsa iceriyi, gostermeyen tül var mi diye bakmaya başlardim.

İcerde ciril ciplak dolaşmadigim surece tüller iceriyi gosteriyor mu diye bu kadar dert etmedim ben. 😬
Komşu derki gerizekalı neden evine bakıyor acaba başkalarının evine bakayim bari😅😅🤣😆
Mesela duştan çıkıyorsun eee insan korkuyor😄
Komsularinizin dürbünü yoksa ve günes direkt olarak evinin önünde retro hareketi yapmiyorsa gorunmez kuzum biz dipdibe binalardayiz komsunun sadece perdesi cekili oldugunda gorunmuyor
😄😄 valla sagol bebeğim için rahatladi

Tülün her zaman içeriyi gösterme ihtimali var gayet tabi. Esas mesela görüş açısında birilerinin olup olmadığı

Üst katlarda ve dip dibe evlerde oturmuyorsanız göstermez. Ama alt kat ve çok yakınsa pencereler birbirine dikkat edin

Şu an yan binamdaki çoğu dairenin içini görebiliyorum çünkü çoğu güneşliği çekmemiş :KK70: Güneşliğin çekildiği evler görünmez. Hava kararmaya başlayınca siz de güneşliğinizi çekin

Back
X