Perdeler Hakkında Fikir

Güneslik olsun mu

• evet

OY: 3 60,0%
  • hayir

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.768
4.827
Merhaba hanımlar, kendi evimizi aldık ve şuan bir kaç eksiğimizi alıp taşınma aşamasındayız. Esımle anlasamadıgımız bır konu var ve sızın fıkırlerınızı almak ıstıozrum. Salon da kullandigim perdelerim rustik ve yine rustik olarak kalacak ama fonlarini degistirdik. Renkleri acik mavi tonlarinda ve ben bu defa güneslik istemiyorum. Aksam olunca fonlari cekerim diye düsünüyorum fonlar 140cm en olarak ama esim istemem diye tutturdu. Evi kapatacagini düsünüyor.Sizce de kapartir mi?Fon, tül ve güneslik benim icimi daraltiyor. Güneslik olmazsa sanki daha rahat bir görünümü olacak gibi düsünüyorum, tabii bir de günesligi her cekisimizde fon ve tülün bozulmasi da var. Düzeltmeye üsendigimizden cok cirkin görüntü olusuyor.

Benim güneşliğim yok sadece yatak odasında var
gündüz evdeysem fonları çekiyorum ama ferah bir görüntü olmuyor bende fonlardan sıkıldım :)

Benim güneşliğim yok sadece yatak odasında var
gündüz evdeysem fonları çekiyorum ama ferah bir görüntü olmuyor bende fonlardan sıkıldım :)
Ya ben de bu sekilde olusundan sikildim, her aksam günesligi cektikten sonra tüllerimi ve fonlarimi düzeltiyorum. Fonlarin islevi olmayacaksa neden var ki diye düsnüyorum, eminim kenarda süs fonlarini biz bulmusuzdur :) Türkler olarak evimize islevsiz ama gösterisli ürün doldurmaya bayiliyoruz. Biri de benim bu kisilerin tabii.

Ya ben de bu sekilde olusundan sikildim, her aksam günesligi cektikten sonra tüllerimi ve fonlarimi düzeltiyorum. Fonlarin islevi olmayacaksa neden var ki diye düsnüyorum, eminim kenarda süs fonlarini biz bulmusuzdur :) Türkler olarak evimize islevsiz ama gösterisli ürün doldurmaya bayiliyoruz. Biri de benim bu kisilerin tabii.

Aynen ben kullanıyorum ama sadece güneş olduğunda akşamları açık durur
mutfakta sadece tül vardır
yatak odasında tül ve stor güneşlik
artık fonlu olan odaları sadece güneşlik ve tül yapıcam.
ikea da cama takılan güneşlik var onuda kapılara takıcam.
oh mis ferah olcak

Fonlar kapatıldığında gerçekten çok daraltıcı oluyor. Stor taktırsanız (rustik ile olur mu bilmiyorum) tülleriniz her kapatmada bozulmaz.

Salonda güneşlik pek kalmadı ya:/
Fonları daha dar tutarsanız görünümü genişletebilir
Nasıl anlayamadım ? Gündüz açık yanlarda duracak akşamları komple kapatacağız. Akşamları kapatılınca evi boğması konusuna takıldık ama diğer türlü de üst üste bir sürü kumaş çok boğucu. Fonlarını guneslikr olmadan kullanan kişilerin yorumlarina ihtiyacım var:..

Merhaba hanımlar, kendi evimizi aldık ve şuan bir kaç eksiğimizi alıp taşınma aşamasındayız. Esımle anlasamadıgımız bır konu var ve sızın fıkırlerınızı almak ıstıozrum. Salon da kullandigim perdelerim rustik ve yine rustik olarak kalacak ama fonlarini degistirdik. Renkleri acik mavi tonlarinda ve ben bu defa güneslik istemiyorum. Aksam olunca fonlari cekerim diye düsünüyorum fonlar 140cm en olarak ama esim istemem diye tutturdu. Evi kapatacagini düsünüyor.Sizce de kapartir mi?Fon, tül ve güneslik benim icimi daraltiyor. Güneslik olmazsa sanki daha rahat bir görünümü olacak gibi düsünüyorum, tabii bir de günesligi her cekisimizde fon ve tülün bozulmasi da var. Düzeltmeye üsendigimizden cok cirkin görüntü olusuyor.
Fonlar süs içindir bendede var asla çekmem icim daralır benim güneşlikler daha güzel bence eşinizi dinleyin derim ben

Nasıl anlayamadım ? Gündüz açık yanlarda duracak akşamları komple kapatacağız. Akşamları kapatılınca evi boğması konusuna takıldık ama diğer türlü de üst üste bir sürü kumaş çok boğucu. Fonlarını guneslikr olmadan kullanan kişilerin yorumlarina ihtiyacım var:..
Güneşliğimiz yok ama fonlarımızda genişliği max 1metredir
Biz aksam kapatmıyoruz her daim acık kalıyor

Bunu ben de düşündüm ama evin diğer eksiklikleri giderince maalesef paramizr kalmadı. Şuan anca evimize atacağız kendimizi. Stor çok iyi olurdu ama :KK43:
Durumunuz olunca yaptırırsınız. Güle güle oturun. Benim de tüllerim 7 senelik şu üst üste duran incili olanlardan. Ben de çok sıkıldım ev üstüme üstüme geliyor. Elim rahatlasın hepsini zebra yaptırıcam :KK33:

Şuan ekstra masraf yapacak maddi durumumuz kalmadı ev sıfır olunca kombisi, projesi, su sayacı derken paramız bitti. Elimizdekilerle birseyler yapacağız

Storların çok fazla maliyetleri yok zaten,bauhaus gibi yerden bakma imkanınız varsa bakın derim..
Hem orada fiatlarda uygun oluyor..
Semt pazarlarında bile insanlar stor alıyor ölçüyü aldıktan sonra rahat bulursunuz..
Bu arada güle güle oturun evinizde..

Durumunuz olunca yaptırırsınız. Güle güle oturun. Benim de tüllerim 7 senelik şu üst üste duran incili olanlardan. Ben de çok sıkıldım ev üstüme üstüme geliyor. Elim rahatlasın hepsini zebra yaptırıcam :KK33:

Şu an zebraların modası kalmadı artık,onlarında temizlği zor oluyor,en güzeli eski tarz uzun tüller..
Çıkarıp yıkıyorsunuz oh mis gibi..

Çok teşekkür ederim. Ben de uzun süre elimdekilerle idare edeceğim gibi duruyor 1 lira bile ekstra harcayacak gücümüz kalmadı..

Storların çok fazla maliyetleri yok zaten,bauhaus gibi yerden bakma imkanınız varsa bakın derim..
Hem orada fiatlarda uygun oluyor..
Semt pazarlarında bile insanlar stor alıyor ölçüyü aldıktan sonra rahat bulursunuz..
Bu arada güle güle oturun evinizde..
Sadece aylık market pazar paramız kaldı inşallah gelecek aylara ama ucuz da olsa pek bir şey yaptiramam sanırım. Elimize anca gecinecek kadar para kalacak uzun süre. İnsallah ilerisinde stor yaptırırım şimdilik güneşlik le kullanacağım galiba. Yorumlar fonlarla kapatmamam yönünde.

X