• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perde

Menmunmemur

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
253
180
23
38
Kızlar günaydın benim perdelerim çok kirlendi bir de bu asılan taraf var ya (düğme kısımları ) orası simsiyah nasıl yıkasam kar gibi olur?

Civit diye bişey var temizlik ürünleri satan yerlerde olur onu kullanıyorum ben bembeyaz yapıyor perdeyi

Tul beyazlatici deterjan iki uc sefer yikayin durmadan cikar.Ne kadar zamandir yikamiyorsunuz cikmadi siyah olmus.

Perdenin o yerlerine annem bulaşık deterjanı döküyor isi çözüyormuş.. ama oda biraz fazla köpük yapabilir..

Ön yikamayla aciyorum kosla tul ve deterjan koyuyorum. Ana yikamayada kosla tul deterjan ve camasir sodasi koyuyorum suyu alip on dakika yikadiktan sonra bekletiyorum vaktim varsa geceden yoksa 1-2 saat beklwtiyorum. Piril piril oluyo perdelerim.son durulamasinada kosla tul sivi koyun hem kolali gibi oluyo hem gec kirleniyo.kolay gelsin

Benim annem de perdeleri önceden küvete bastırıyor. Ondan sonra makinaya atıyor. Bu şekilde daha beyaz daha parlak olduğunu söylüyor. Bir dene istersen.

Csmasır sodası , sabun tozu ve karbonatla birkaç saat makinada bastırin,sonra düşük devirde yıkayın

Back
X