• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perde yaptırıcam ama nasıl??

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
kızlar perde diktiricem şu kuruvaze şeklinde olanlardan istiyorum ama mekanizmalı olsun istemiyorum alta örnek koyucam bana mekanizmasız gibi geldi bide bileninize sorayım dedim nasıl anlatmam lazım bunu perdeciye bileniniz varsa lütfen yardım edin:26: :5:
Eki Görüntüle 191954 Eki Görüntüle 191955 resimler alıntıdır bu arada.. diğer mekanizmalılardan daha hoş duruyo gibi yoksa bildiğimiz kuruvazedenmi yaptırsam bilemedim

benim önce mekanizmalıydı sevmedim ip perde yaptırdım cok memnunum yıkama ve ütü derdi yok süperr tavsiye ederim

valla canım bende tavsiye etmem en iyisi guzel bir tul krem olabilir beyaz olabilir altınada ir guneslik tamamdır benım stor perdelerim var ve yıkamak cok zor oluyor daha dogrusu yerine takıp tektek cubuklarını gecirip baglamak cok zor diğer odalarımda tul uzerine yanlarında ve ustunde kanatlar var uclarındada perdeye uyumlu boncuklar var ama inanki onlarda daha zor bi kere yıkamak kac sefer alıyor tulu ayrı at yan kanatları ayrı at ustunu ayrı att boncuklar dokulur suan hepsini kaldrıdım birtul birgunesl,k yetiyor

teşekkür ederim kızlar ama ben kuruvaze tipi istiyorum ve yukardaki resimlerdeki gibi mekanizmasız istiyorum istediğimde bağlarımı açar tül yaparım çabuk sıkılan biriyimdir düz tül istemiyorum bu yüzden

tatlım biz de yapıyoruz bu tip perdelerden(dükkanımız var) ve biz kurdela ile yapıyoruz yani müşteri istediği zaman kurdelayla ayarlayabiliyor uzunluğunu

tatlım biz de yapıyoruz bu tip perdelerden(dükkanımız var) ve biz kurdela ile yapıyoruz yani müşteri istediği zaman kurdelayla ayarlayabiliyor uzunluğunu
peki bişi sorsam ben bunu perdeciye nasıl anlatabilirim mekanizma yok dimi bunlarda çok fazla anlamamda tüllerden:61:

bunlar mekanizmalı perde olarak geçiyor adı kravüze perde..mekanizma derken sen neyi kast ediyosun

şöyle söylim meknizmalı dediğimde hep arkadan halkanın içinden geçen ip vs. bisürü şey var ve yukarıda gösterdiğim gibi durmuyor mesela $perdefotogaleri_37_160_bg.webp bu kuruvaze mekanizmalı bunu biliyorum ama bundan istemiyorum yukarıdaki daha farklı geldi bana sanki düz iki tül kenarlarından perde bağıyla toplanmış gibi o hoşuma gidiyo fakat biraz önceki gösterdiğim gibi arkasında mekanizması varmı onu öğrenmek istiyorum biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir:97:

Son düzenleme:
merhabalar arkadşım
anlatmak istediğini çok iyi anladım
ve sana katılıyorum.
ilk koyduğun resimlerde mekanizma yok
tülü ikiye bölmüş , orta kısımlarını biraz üst üste getirecek şekilde kornişe takmış ve muhtemelen korniş aparatlarıylada kornişe sabitlemişler ve yanlarda bağlamışlar
hem kullanımı kolay hem de çok şık duruyor.
altınada stor diktirirsin çok hoş olur.
yaptırırsan resimde ekle bakalım:34:
şimdiden güle güle kullan

bence mekanizmalı yaptır,mekanizmasız olanlar basit duruyor ben beğenmiyorum,arkadaşım kendi tülünü perdeciye ikiye böldürdü,yanlarda kanat şeklinde kullanıyor,isterse açıp kullanabilir ama,ben mekenizmalıyı tercih ederim

mrba:) cnm bn yardımcı olym istersen perde konusunda istediğin model için fiyat aldın mı dha ucuza mal edebilrz toptn ve peraknde satışını yapan bi yerde çalışıyo gbiyim diyim sna perdeciler çok karla satar biz direk ürettiğimz içn dha ucuza geliyor:)

Back
X