perde yaptırıcam ama ben güneşlik istemiyorum :(

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
kızlar evime perde yaptırıcam ama eski güneşliklerden istemiyorum. güneşlık olmadanda tüller yıpranıyormus gunes ısıgından. yanı perdesım öle soyledi. stor yaptırayım guneslık yerıne ustune tül iyi olurmu kullananınız varmı öyle bana foto atabılırmısınız örnek varsa elinizde.. yardımcı olun su 2012 gelınıne :):26::26::26:

İşin uzmanı olarak karşındayım=) stor perde tavsiye ederim tabiki de....müşterilerimizden hiç şikayet gelmedi..evimizde hgem stor,hem zebra perde var...Ben bayılıyorum=)İmkanın varsa stor yaptır derim..Toprak stor satıyoruz biz..istersen netteki sitesine bir gir canm..telden girdiğim için resim koyamadım....

stor ne kadar mal oluyor kı bı camda mesela örnek canım verebılırmısın ??

eski guneslık tul ve yan fonlarmı yoksa stor ve tülmü daha pahalıya gelır canım

Stor güneşlikten biraz daha tuzlu tabi...fonun fiyatını tam bilmiyorum ama....bu biraz da senin camınla alakalı..küçükse daha ucuza mal edersin....Eğer kendi evinse ve bütçeni sarsmayacaksa tabiki stor derimç.ama kiracıysan sen bilirsin cnm...bir cama uyan diğerine uymaz belki ileride kullanamassın

sen en birkaç perdeciyle görüş ve hem fiyat hem de perdeler hakkında bilgi edin derim
Belki benim dediğimden uygununu da bulabilirsin yarın fırsatını bulursam eklerim model

yalnız storların temizliği daha zor oluyor bir de yıpranınca yırtılınca geri dönüşü olmuyor:(

yıpranarak yırtılan stor hiç görmedim :)) kullanıcısına bağlı hersey. storlar polyester oldugu icin temizlikleri oldukca basit ve leke tutmadıkları icin ugrastiriciligi hic yok.kopuklu sunger veya kolonyalı mendille bile rahatlıkla silinebiliyor. normal perdeler gibi her sene diil de 2-3 sene de bir yıkanması tercih edilir.

kızlar evime perde yaptırıcam ama eski güneşliklerden istemiyorum. güneşlık olmadanda tüller yıpranıyormus gunes ısıgından. yanı perdesım öle soyledi. stor yaptırayım guneslık yerıne ustune tül iyi olurmu kullananınız varmı öyle bana foto atabılırmısınız örnek varsa elinizde.. yardımcı olun su 2012 gelınıne :):26::26::26:

düz pileli tül alıyorsanız ve fazla para ödemek istemiyorsaniz güneşlik alin. pileli tülün altına isterseniz en kral desenli storu yaptırın hiçbir anlmı olmaz ama kruvaze perde tipinde ise tül perdeniz güzel ve şık gorunum icin mutlaka stor perde alın.

Back
X