• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perde ve koltuk için yardım

tv unitesi güzel ama ben açıkçası o koltuklarla, tv ünitesini birbirine yakıstıramadım. zaten tv ünitesinin renginde bir masaya siyah deri sandalyelerdi olmaz. yakısmaz bence.[/

takımı öyle ama içindeki siyahlıklardan esilenmişler sanırım. beraber hoş duruyor. hem ilerde bordo koltuklarıda değiştirme şansım olursa bu takıma kombin kolay olur diye düşünüyorum. fikirleriniz için tşk.

Halıyı değiştiremiyormuşsun sanırım. Ama koltuklar ve halılar çok uyumsuz duruyor. Koltuklarına bence bişeyler yaptır, hani üzerlerine örtü felan atıyorlarya. Halı çok açık renk duruyor çünkü.

Bence önce koltuk ve halı uyumunu bi hallet sonra masa ve tv ünitesine bak. Yoksa işin içinden çıkamazsın arkadaşım.

daha oncede soylemistim bence koltukların bordo kısmını krem rengi yaptırsanız sorun kokten çozülür. ayrıca masa çok güzelmis çok beğendim. bu sekilde boğar ama koltuklar da açık bir renk olsan çok daha hoş durur.

ben de arkadaşlara katılıyorum odada en boğucu göze batan şey koltuklar koyu bayaa çünkü ve gördüğüm kadarıyla da minderli kaplatmak kolay yani onları bej renginde kaplat sırt yastıklarını da kahveli bejli bi tonda kaplat bence hoş olur benim de koltuk takımım bu renklerde bir de şimdiki tülüne fon perde yaptır o zaman halınla da uyumlu olur bu düşündüğün masa ve tv ünitesiylede uyumlu olur koltukları kaplatmak taraftarıyım bana sorarsan o zaman o saluna ne alsan yakışır..o köşede duran vitrinin de hangi odada kullanırsan kullan bence onu yapışkanlı folyoyla açık bir renkte kaplayabilirsin havası değişir baktın sıkıldık kavlatır atarsın sorun olmaz fiyatı da uygun hem...

Son düzenleme:
ben de arkadaşlara katılıyorum odada en boğucu göze batan şey koltuklar koyu bayaa çünkü ve gördüğüm kadarıyla da minderli kaplatmak kolay yani onları bej renginde kaplat sırt yastıklarını da kahveli bejli bi tonda kaplat bence hoş olur benim de koltuk takımım bu renklerde bir de şimdiki tülüne fon perde yaptır o zaman halınla da uyumlu olur bu düşündüğün masa ve tv ünitesiylede uyumlu olur koltukları kaplatmak taraftarıyım bana sorarsan o zaman o saluna ne alsan yakışır..o köşede duran vitrinin de hangi odada kullanırsan kullan bence onu yapışkanlı folyoyla açık bir renkte kaplayabilirsin havası değişir baktın sıkıldık kavlatır atarsın sorun olmaz fiyatı da uygun hem...

hepinize fikirleriniz için tşk. ederim. dediğiniz gibi kırık krem yada bej tonlarında döşetme fiyatı alacam en yakın zamanda. ama kolları deri simli siyah. kahveler olmaz gibi. ortaya deri kare sehpa, tüllere siyah fransız dantelinden fon düşünüyorum. bu masa ve tv ünitesiyle iyi olur gibi. salondaki vitrinimide kilere koyacam atılmayacak yani. dediğiniz gibi o zaman halılarada yakışır.

Back
X