• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perde ve koltuk için yardım

baharadana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
187
4
118
Adana
şuan bordo siyah koltuklarım var. bunları değiştirmeyi düşünüyorum. kolları deri siyah oturumu krem beğendiğim model ama biraz spor ve rahat. salon için basitmi olur. eğer bu salon için basit olursa kendi koltuklarım kalırsa perdelerimi geçen sene almıştım. en 3 mt. ortadan böldürsem kravuze olurmu?altına stor beyaza yakın bi renk. fon olarakda fransız tüllerinden siyah olandan yaptırsam şık dururmu? bordo ve siyah takıma tv ünitesi alırsam resimdeki nasıl olur aynı renkden masa siyah deri sandalye. biraz karışık oldu ama acil cvp bekliyorum. tüm yorumlara açığım.bu arada halımı yeni aldım. $100_1282.webp$100_1281.webp$100_1273.webp

Son düzenleme:
koltuk salon için çok spor ablacım bencee diğer koltuk görünmüo zaten =)=))) bordo ewi boğar ya =)) tv sehpası süperrrrrr ...

spor evet ama hoş ve rahata benziyo..ben olsam düşünürdüm gerçi halılar bu koltuğa göre klasik kalıyo ama perdeler falan uydurabilirsin yinede...

açıkçası ayrıntıya giremeyeceğim tülleri sandalyeyi falan kafamda canlandıramadım ama krem koltuk takımı salona olmaz. oturma odası için çok guzel bır koltuk ama salona uygun değil kesinlikle.

krem koltuk süper
kusura bakmada bordo koltuk daha yeni yani yeni gözüküyor yazık değilmi başka koltuk takımı alcaksın
işne karışmış olmıyayım ama salonunda başka değişiklikler yapabilirsin mesala odanın boyası ,kotuğuna şal olabilir, etrafa canlı çiçek koyabilirsin, biblolar ,:3:duvara bolca resim ve tablo asabilirsin ayrıca bordo koltuğun da çok güzel birde odana başka renkte çok büyük olmamak şartıyla ikili yada iki tane tekli koltuk ilave edbilirsin bence hoş olur salonuna değişik bir hava katar diye düşündüm ben

tekrar çektim salonumuEki Görüntüle 322214 büfede kalkacak dikkate almayın.

eğer bir yere tül veya perde asılmışsa bence o tüm duvarı kaplamalı sizde duvar görünüyor bence hoş durmamış yamalı gibi olmuş koltuklar evet arkadaşında dediği gibi yeni duruyor. onun yerine duvarınızın rengini değiştirseniz tülü duvardan duvara yapsanız halılardan 1 ini kaldrsanız tek halı daha hoş olur

ayrıca duvarın bana çok boş geldi birede camına fon perde ilave etmelisin çiçek şart ortaya sehpa komalısın canım bence ay çok mu karıştım ben kusuruma bakma :17::17::17:

$cam-orta-sehpa-modelleri-fikret-karalar-2.webp

bunun gibi modern siyah bir orta sehpa bence yakışır salonunuza.Boş duruyor baya çünkü

evet aslında salon koltuklarım 2 yıllık.fransız dantelinden siyah fon nasıl olur ayrıca bu tv ünitesi ve bu renk masa, siyah deri sandalye nasıl olur. 2 tanede oğlum var çok yaramazlar. oturma odamı kalem boyası leke ne ararsanız var.bende oturma odasına yeni bişeyler alacakken solanu değiştireyim, salondakileride oturma odasına alırım diye düşündüm. ama bu sefer beğendiğim modelde tam oturma odası için uygun salona hafif kalır diye sizlere sordum. hepinizin fikirleri çok önemli cvp veren herkese tşk. ederim.peki oturma odası için bu krem koltuğun hangi rengini yaptıryım. 2 tanede tekli koltuğu var yuvarlak bir model. sırt kısmını desenli zemini tek renk yaparız dediler.

oturma odasına kemik veya çok açık sütlü kahve iyi gider. Dediğiniz sandalyelerde salonunuza uyar bence

eğer bir yere tül veya perde asılmışsa bence o tüm duvarı kaplamalı sizde duvar görünüyor bence hoş durmamış yamalı gibi olmuş koltuklar evet arkadaşında dediği gibi yeni duruyor. onun yerine duvarınızın rengini değiştirseniz tülü duvardan duvara yapsanız halılardan 1 ini kaldrsanız tek halı daha hoş olur

aslında halı tekti ama o zamanda çok boş duruyor.evde doğalgaz da yok. salonda büyük. tülüde duvardan duvara olmuyor yeni yapı ev. taktığım kadar orda alçıpanla kapatmışlar.bu sene boyada yaptıracağım komple evi. kum beji yada kese kağıdı nasıl olur? ayrıca perdeyide ortadan kesip kravuze yaptırıyım altına stor diye düşünüyorum. Camlar fransız cam yere kadar 2 bölmeli ve sürgülü tşk.

oturma odasına kemik veya çok açık sütlü kahve iyi gider. Dediğiniz sandalyelerde salonunuza uyar bence

şuanki oturma odam köşe acı kahve. o bile 2 yıl dayandı benim yaramazlara. açık renk istemiyorum ama bi tarafdanda büyüyorlar çok kararsızım.

aslında halı tekti ama o zamanda çok boş duruyor.evde doğalgaz da yok. salonda büyük. tülüde duvardan duvara olmuyor yeni yapı ev. taktığım kadar orda alçıpanla kapatmışlar.bu sene boyada yaptıracağım komple evi. kum beji yada kese kağıdı nasıl olur? ayrıca perdeyide ortadan kesip kravuze yaptırıyım altına stor diye düşünüyorum. Camlar fransız cam yere kadar 2 bölmeli ve sürgülü tşk.

kum beji güzel olabilir. perdeyi,de dediğiniz gibi yaptırırsanız çok yakışıcaını düşünüyorum. Oturma odasına fikir veremicem yaramazlarınız yüzünden siz daha iyi bilirsiniz:)

tekrar çektim salonumuEki Görüntüle 322214 büfede kalkacak dikkate almayın.
canım fikrin güzel bi perdeciye de sor hatta tüllerini aldığın yerde aynı tüllerden varsa fransız perde yaptırıp güzel fonlar yaptırabilirsin ...ayrıca komple koltuğu değiştirmektense sırt yastıkları içinde borda olan ya da bordoya uyacak bir renkle kaplatıp havasını değiştirebilirsin..halılar biraz büyük eğer zemin müsaitse keşke daha küçük boyutlrda alsaydın bayaa bi kaplamış ortalığı ama almışsın artık ortaya takımlara uyumlu bir sehpa ve şık aksesuarlar bence yeterli...

canım fikrin güzel bi perdeciye de sor hatta tüllerini aldığın yerde aynı tüllerden varsa fransız perde yaptırıp güzel fonlar yaptırabilirsin ...ayrıca komple koltuğu değiştirmektense sırt yastıkları içinde borda olan ya da bordoya uyacak bir renkle kaplatıp havasını değiştirebilirsin..halılar biraz büyük eğer zemin müsaitse keşke daha küçük boyutlrda alsaydın bayaa bi kaplamış ortalığı ama almışsın artık ortaya takımlara uyumlu bir sehpa ve şık aksesuarlar bence yeterli...

tşk. ederim.adana ya doğalgaz yeni gelmeye bşladı. salonda büyük, 2 tanede küçük çocuk olunca mecbur kaldım büyük almaya. daha küçükleride serdim orta çok boş oluyor.sehpa evet olacak deri siyah kare engin bir sehpa düşünüyorum.

Back
X