• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perde ve halı önerisi istiyorum lütfen

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
http://www.sungucmobilya.com/img/urunler/b/30886405.jpg

iki tane bu koltuktan aldım rengi koyu kahverengi olacak,yastıklar da dah,l ve kenarlardaki ahşap olmayacak,ayaklar da beyaz olacak üzerine iki tane de beyaz zemin üzerinde turkuaz-kiremit-vizon renklerde çiçek ve yaprak desenleri olan kırlent olacak

sizden ricam buna uyacak perde ve halı önerileri (üzerindeki kırlentleri sıkılırsam değiştirebilme ishtimalim olduğundan çok da ona bağlı kalmamanızı rica ediyorum)

teşekkürler :49:

koltuk çok modern gidip güllü dallı bişeyler seçme son model perde halılar var onlarla kombin yap zaten bu renge uydurmak kolay olur

koltuk çok modern gidip güllü dallı bişeyler seçme son model perde halılar var onlarla kombin yap zaten bu renge uydurmak kolay olur

dediğim gibi benim koltuklarım koyu kahverengi olacak kalın perdeyi vizon ya da haki tonlarında içindeki tülünü de beyaz üzerine kalın perdenin renginde hafif desenli seçsem olur mu ki? kalın perdeyi düz düşünüyorum nasıl olur acaba? koltuklar da düze hoş durmaz mı?

dediğim gibi benim koltuklarım koyu kahverengi olacak kalın perdeyi vizon ya da haki tonlarında içindeki tülünü de beyaz üzerine kalın perdenin renginde hafif desenli seçsem olur mu ki? kalın perdeyi düz düşünüyorum nasıl olur acaba? koltuklar da düze hoş durmaz mı?

düz herzaman modern olur bence neden olmasın :55:

Back
X