Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TAKAS DÜŞÜNÜRMÜSÜNÜZ YIPRANMA VARMIEki Görüntüle 1372334 bu duvarda durusuEki Görüntüle 1372333 buda asil rengi ciksin diye posetli mosetli cektim iste isigi ayarlamak gercek rengi bulmak zor oluyor. .4 tane var elimde 2 serlide 4 lude satabilirim farketmez..tanesi 20 tl eger ciddi aliciysaniz biseyler dusunuruzrenk uyarmi bilemem tabi...
pilelimi fonlar birde boy kaç cmEki Görüntüle 1372334 bu duvarda durusuEki Görüntüle 1372333 buda asil rengi ciksin diye posetli mosetli cektim iste isigi ayarlamak gercek rengi bulmak zor oluyor. .4 tane var elimde 2 serlide 4 lude satabilirim farketmez..tanesi 20 tl eger ciddi aliciysaniz biseyler dusunuruzrenk uyarmi bilemem tabi...
olabilir canım resim eklede bakıyımŞifon fon olurmu
canım duvarda duruşu nasıl bir fotosu yokmu
Canım hiç kullanmadım için malesef asılı resmi yok.canım duvarda duruşu nasıl bir fotosu yokmu
Pile yok bu fonda. Bağlama kuşağı var.dugmeleride üzerinde dikili. Eni birbuçuk metre boyu standart 2.70peki ölçüsü nasıl en boy kuşağı montaj aparatı var mı
Bir cift mi var elinizde
EvetBir cift mi var elinizde