Perde temizliği hakkındaki önerileriniz

yasgo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
116
Malum yaz geldi herkesin evinde temizlik başlamıştır muhakkak temizlik konularında pek iyi değilim arkadaşlar perdelerinizi nasıl yıkıyorsunuz ve özel kullandığınız deterjan varmı bilgi verebilirmisiniz bu arada k.k sorumlusu yine konuyu yanlış yerde açtım diye uyarıcaksınız beni emiynim ama temizlikle ilgili bi form göremedim kusura bakmayın bu uyarılarınız yüzünden konu açmaya utanmaya başladım ne yalan söyleyim

beyazlar için kullandığın deterjanla kırışık azalt tuşu basılı şekilde normal programda yıkıyorum 30 derecede tabi, bir de yumuşatıcı gözüne bulaşık makinesi parlatıcısı koyuyorum 2 çorba kaşığı kadar perdelerin parlamasını sağlıyormuş zararını görmedim

cosla tül kullanıyorum deterjanla beraber... bir de yumuşatıcı ilave ediyorum. miss gibi kokuyor ve tertemiz oluyor

bimin tül ve çamaşır parlatıcı kullanıyorum hem fiyat olarakta çok uygun kullananlarda çok memnun
bende çok memnunum.kalanı beyaz çamaşırlara kullanırsın . birazda kireç sökücü koy içine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…