4 yıllık evliyim odam fıstık yeşiliydi değiştirdim ıhlamur rengine boyattım duvarlarımı haliyle tülde yeşill valla ne mantıkla yaptırmışım bilmiyorum yemyeşil bi odaydı allahtan duvar rengi değişti de gözlerimiz bi rahat ettişimdi asıl sorunum bi aydır gitmediğim perdeci kalmadı maalesef bir modelede karar kılamadımyapım gereği çok kararsızım herşeyde böyle nefret ediyorum bu huyumdan.neyse şimdi en son dün 2 perdeciye daha gittim katlama altına storda karar vermiştimki caydım netten de çok baktığım için kafa karıştı iyicene oturma odam da iki cam var birisi balkon kapısı ve tek kanadı da cam stor yanlarına fon perde tül nasıl olur?yada ip perde? Bide parlak delikli tüller var off vallahi çıldırıcam biri bi akıl versin karışık oldu sanırım idare edin
Kızlar bide bu yan fonu değişik istiyuorum yani şu klasik yanda tutturulmalı perde kumaşından değilde farklı sade ama bi okadarda şık anladınız demi beni bide katlamısında şu artık görmekten usandığımız parlak kaygan tüllerden değilde pullu taşlı modellerin olduğu bişey istiyorum olurmu sizce?
canım benimde tüllerle başım dertte ama ben salonuma kruvaze perde yaptırıcam karar verdim en şık ve en kullanışlısı o. tavsiye ederim netten de bi bak istersen kolay gelsin cnm
canım ben 10sene boyunca duvardan duvara tül kullandım. ama şimdi zebra stor aldım. bir bak internete zebra diye çok kullanışlı ve de en önemlisi evi çok geniş gösteriyor. tek parça bütün işi görüyor
Konuyu tek bir kere acmak yeterlidir, diger konulariniz tekrar oldugu icin kilitlenmistir, bilginize...
ayrica konu basligi konu icerigine uygun olarak degistirilmistir