perde konusunda fikir verirmisiniz

Kitikafa

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
494
52
643
merhaba arkadaşlar evimin perdelerini yeniliyorum salonumda 2 cam var biri yere kadar sürgülü balkon camı diğeri normal cam kruvaze perde olsun diye düşündüm ama bu perdeyi duvardan duvara mı yaptırayım yoksa pencere boyunca mı yaptırayım hangisi daha şık durur?Bir de çok perdeci gezdim ama karar veremedim taç mı? brillant mı ?verdi mi ?yoksa piyasa malı mı?Sakallı tül mü ?eskitme tül mü?Fikirlerinizi esirgemeyin.

bence duvardan duvara yaptır ,kruvaze tülde çok şık duruyor ama sakın tüllerini çok krem yaptırma canım

duvardan duvara derim ben ama eğer çoook geniş bi duvar değilse yoksa koskoca çirkin bişey oluyo...ayrıca ben brillant kullanıyorum çok memnunum fransız tül de çok hoş duruyo kruvazede zarif oluyo...

ben de yeni yaptırdım perdelerimi.. taç brillant pierre cardin falan gezdim hep ama sonunda başka bir perdeciye gitiim çok da güzel yaptılar. salonumda ve yatak odamda fransız balkon var. salona serpme (yanlış hatırlamıorumdur umarım ismini) rustik, yatak odama da tek yönlü yanlardan toplanan rustik perde yaptırdım. çok da güzel durdu bence.. ikisi de duvara sıfır değil, öyle cok hoş durmaz dedi perdesi.. yapınca benim de hoşuma gitti. hatta resim ekliyeyim :)
$240320121139.webp$240320121136.webp
kruvaze perdeleri ben cok beğenmiyorum.. yani karsın boşsa belki bi nebze olabilir ama öteki türlü evler yakınsa içerisini görebilirler diye insan acamaz.

bu serpme perde diye geçiyor.. dekorasyon dergilerinde falan da var hep.. bence güzel duru bu arada.. daha da uzunları var ayrıca. zaten yere mutlaka değmeliymiş bu arada bu tarz perdeler.. havada olmamalıymış (bi iç mimar dedi).. bu arada güzel de duruo resimden cok anlaşılmıo ama ben begendim cok

bu serpme perde diye geçiyor.. dekorasyon dergilerinde falan da var hep.. bence güzel duru bu arada.. daha da uzunları var ayrıca. zaten yere mutlaka değmeliymiş bu arada bu tarz perdeler.. havada olmamalıymış (bi iç mimar dedi).. bu arada güzel de duruo resimden cok anlaşılmıo ama ben begendim cok

İçine sindiyse bişey diyemem tabi canım. Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Ama bence dekorasyon dergilerindeki havayı vermemiş.

İçine sindiyse bişey diyemem tabi canım. Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Ama bence dekorasyon dergilerindeki havayı vermemiş.

walla bilmiorum :( zaten perdeci yönlendirdi beni.. ama beğendim yani hoşuma gitti. bi tek su rustik kısmı beni biraz tedirgin etti. yani sanki daha farklı olabilirdi..
aklınızda bulunsun rustik yaptıracaksanız o halkalara geçme kısmına falan dikkat edin, yani hangisi daha hoşunuza gider iyi bakın.. benim aklıma bile gelmemişti :(

Bu arada netten baktım ama serpme perdeyi bulamadım. Başka bir adımı var acaba?

yaa ben karıştırıo muyum acaba? walla belki de karıstırıorum kusura bakmayın şimdi ben de aradım google da çıkmadı bu şekilde yazında. perde dekorasyon falan deyince cıkıo örnekler.. nerden uydurdum acaba bu ismi :5: kusura bakma lütfen

ama cok örnek var mesela;
Eki Görüntüle 386949 $2012-yeni-perde-modasi.webp$imagesCA7EDMA4.webp$imagesCA44HAXP.webp$imagesCASF2XFP.webp$imagesCAX28FLD.webp$imagesCAXICKJP.webp$imagesCAZI6K6Y.webp$perde.webp

hani demişsin ya dekorasyon dergilerindeki havayı vermemiş die, sanırım kumaşım biraz sert kaçmış olabilir ya da zamanla kendini salacaktır bilmiyorum.. ama bu tarz bir şey secersen kumasına dikkat et bi de dediğim gibi rustik düşünürsen ruktiklerin şekline iyi karar ver bence :)

Son düzenleme:
Duvardan duvara sakallı tül öneririm. Gerçekten hoş duruyor. Benim de balkon kapısı var. Ben perdeleri yere kadar yaptırıp fon kullandım.

Duvardan duvara sakallı tül öneririm. Gerçekten hoş duruyor. Benim de balkon kapısı var. Ben perdeleri yere kadar yaptırıp fon kullandım.

Benim için iş işten geçti ama merak ettim yine de , sakallı tül nasıl bir şey var mı resim falan? çok merak ettim :) hala boş olan odam var

Sakallı tülde desenlerin üstünde sakallı ipteki gibi tüycükler var. Simlisi falan oluyor. Çok şık ve güzel. Bir tane buldum netten

$HOME-ART-SAKALLI-TUL-2-5ox-2-50-UCRETSIZ-KARGO__41850663_0.webp

Eklentiler

• $images11.webp
    $images11.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 376
Son düzenleme:
Back
X