Perde konusunda çok kararsızım

GokyuzundeDans

GÖZLERİMDE GECE OLDU
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
2.006
5
116
A.B.D.
Kızlar aylardan beri perde seçemedim gitti.Bazen işte bu diyorum eve gidince fikrim değişiyor.Benim mutfağım mürdüm beyaz parlak olanlardan alt dolaplar mürdüm üstü beyaz şimdi ben perde rengi konusunda çok kararsız kaldım.Stor yada katlamalı perde düşünmüyorum genel olarak temizliği ve bakımı yüzünden çok sık perde yıkarım onlarda bana gelmez.Şimdi britli metal çubuklara geçmeli tül perdelerden yaptırmayı düşünüyorum Sizce mürdüme pembe renk uyarmı ?? yada farklı renk seçeneklerine açığım.:1:

Kızlar aylardan beri perde seçemedim gitti.Bazen işte bu diyorum eve gidince fikrim değişiyor.Benim mutfağım mürdüm beyaz parlak olanlardan alt dolaplar mürdüm üstü beyaz şimdi ben perde rengi konusunda çok kararsız kaldım.Stor yada katlamalı perde düşünmüyorum genel olarak temizliği ve bakımı yüzünden çok sık perde yıkarım onlarda bana gelmez.Şimdi britli metal çubuklara geçmeli tül perdelerden yaptırmayı düşünüyorum Sizce mürdüme pembe renk uyarmı ?? yada farklı renk seçeneklerine açığım.:1:

Bir perdeci gözüyle bakarak cevaplarsam Pembe ve beyaz tonlardaki perde çok güzel olur tavsiye ediyorum :) yada zebra storda olabilir yıkama sıkıntısı çekersin ama daha kullanışlı olur.

zebra tarzı kırmızı perdem var mutfagımda cokta kullanıslı ama yıkama olmuyor sadece kuuru temızleme zaaten cok sıkta kırlenmıyor 2 ayda bır vermemız gerekıyor

Ben salon için tül ve perde alacaktım. 1300 dediler. Sonra taçta kampanya varmış 750 ye hallettim işi. İstersen sende ordan fiyat al. baya ucuz.:9:

Bir perdeci gözüyle bakarak cevaplarsam Pembe ve beyaz tonlardaki perde çok güzel olur tavsiye ediyorum :) yada zebra storda olabilir yıkama sıkıntısı çekersin ama daha kullanışlı olur.

arbiya bana da fikir verebilir misin salon takımımızın renkleri krem siyah yastıklarının içinde altın rengi desenler var ben bu nedenle perdeyi taç altın rengi pulu olanlardan krem rengi diktirdim ancak kenarlarda fon amaçlı birşeyler olsun istiyoruz ancak annem siyah olmasını istemiyor . ne önerirsin az siyah krem ve altın rengi birşeyler mi olsa

Merhaba başaktanesi, fonlarını kesinlikle salon takımına uyumlu yap krem ve siyahlı ama perde mağazasında hangi desenler hangi tonlar mevcut bilmiyorum gerekirse mağazadan siyahlı kremli altın rengi tonlarla sizin eve gelip ona göre uyacak desen ve rengi seçin.

Bende briz yaptıracaktım ondanda vazgeçtim perdecide briz yaptırmaya kalkınca bayağı bir tuttu krom çubuklar uçlarına yine metal süsleri filan sadece tül hariç briz 500 dedi tabi perde de brize uygun dikileceği için onun fiyatı da bayağı bi tuttu vazgeçtim anlıyacağın Ama sen kararlıysan briz ler koçtaşta çok uygun bir bak derim benim vaktım yoktu bakamadım Ben brillantan yaptırdım beyaz üzerine gri parlak çizgileri var güzel oldu mürdüm rengi ip perdeden fon yaptırdım çok şık oldu şimdi sıra duvar kağıdında onuda koçtaştan bakmayı düşünüyorum sonra sıra antreye gelecek

Back
X