- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- Konu Sahibi Cheescake2
Kızlar merhaba.ekteki fotoğraflarda da göreceğiniz gibi koltuklarımla fon perdemi uyduramamışım,çok gözüme batıyor bu renk farkı.koltukçunun verdiği minik ama minicik kumaş parçası ile bu gri fonu uyumlu bulmuştum ve diktirdim.açık gri görünüyordu küçük kumaş parçası.ama koltukçu ve perdecideki spotlar nedeni ile kumaş da kadife olduğu için öyle göründüğü gibi olmadı.kumaş koltuk üzerinde bütün halde iken mavimsi gri bi ton.kotluklar ve perdeler evde bir araya gelince durum bu oldu,çok canımı sıktı.
Sizce nasıl görünüyor?yeniden fon perde diktirmeyi düşünüyorum ama koltuk kumaşı zor bir renk en yakın ton olarak bu fon perdeyi yaptırdığımı düşünmüştüm.birebir aynı bulamayınca ton sür ton (perdecinin tabiri ile) bi açığı ile kombinlemiştim,gri fonun içinde açıklı koyulu renk geçişleri var açığı kapatır diye düşünmüştüm ama olmadı
Sizce ne yapayım? Bi el atın benim salona lütfen.yepyeni perdeyi değiştireyim mi? Böyle çok kötü değil mi? Ne dersiniz?
Sizce nasıl görünüyor?yeniden fon perde diktirmeyi düşünüyorum ama koltuk kumaşı zor bir renk en yakın ton olarak bu fon perdeyi yaptırdığımı düşünmüştüm.birebir aynı bulamayınca ton sür ton (perdecinin tabiri ile) bi açığı ile kombinlemiştim,gri fonun içinde açıklı koyulu renk geçişleri var açığı kapatır diye düşünmüştüm ama olmadı
Sizce ne yapayım? Bi el atın benim salona lütfen.yepyeni perdeyi değiştireyim mi? Böyle çok kötü değil mi? Ne dersiniz?
Son düzenleme: