• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perde hakkında yardım kızlar lütfenn........

afterdark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
145
3
96
40
İstanbul
ya karar veremiyorum yeni evlenicem bi perdeciye girdim 2000 lira fiyat verdi nasıl yapsam uygun ama kaliteli perde yaptıran var mı ist. da? mahmut paşa veya imç ye mi gitsem? yoksa ıkea dan mı alsam? ıkea dan perde alan varsa bi fikir verse ya çekme yapıyor mu ütü istiyor mu renk atması filan var mı? lütfen kızlar yardım edin.:18:

evet çok bence. mahalle aralarında perdeciler oluyor. oralardan fiyat aldınız mı? hem istediğiniz modeli, istediğiniz kumaştan diktirebilirsiniz,

canım geneli aynı perde dikiminin ..oynasa oynasa 150-200 tl farkeder yani.
Annem yeni dairesine geçicek yakında diye tüm evin perdelerini daha yeni sipariş ettik..neredeyse 10 günümüz perdeci dolaşmakla geçti sonunda karar verdide bende rahatladım o da:))
ev 4+1 ve tüm perdeler güneşlikler ile birlikte (güneşlikler stor ve hepsinde inci var) 2400 tl tuttu 2100 ekadar düşürebildik karta 6 ay taksitle...
bu arada sadece salon camı kruvaze olucak ve o cam duvardan duvara 6 metre fransız cam kruvazede de inci kullanılacak ve sadece salona 12 metre inci gidecek dedi perdecimiz..mutfak ise katlamalı süslü püslü bişi oluyor onunda altına stor güneşlik..diğer tüm odalar ise duvardan duvara yere kadar sık pileli,farbelaları üstlerine yanlarınada aksesuarları v.s. var..
bu arada fiyatı belirleyen şeyler kullanılacak perdenin kalitesi,mekanizmaların kalitesi,stor ve kruvazenin uçlarına takılacak incilerin metresi kalitesi fiyatı çok farkettiiyor..biz biraz iyi olsun pahalı olsun derdindeydik belkide o yüzden bu kadar tuttu ama ççookk memnunuz çok içimize sindi..bayrama kadar annemler yeni eve geçicekler bayramda resim çekerim istersen eğer..
hem fikir olur sana da

canım geneli aynı perde dikiminin ..oynasa oynasa 150-200 tl farkeder yani.
Annem yeni dairesine geçicek yakında diye tüm evin perdelerini daha yeni sipariş ettik..neredeyse 10 günümüz perdeci dolaşmakla geçti sonunda karar verdide bende rahatladım o da:))
ev 4+1 ve tüm perdeler güneşlikler ile birlikte (güneşlikler stor ve hepsinde inci var) 2400 tl tuttu 2100 ekadar düşürebildik karta 6 ay taksitle...
bu arada sadece salon camı kruvaze olucak ve o cam duvardan duvara 6 metre fransız cam kruvazede de inci kullanılacak ve sadece salona 12 metre inci gidecek dedi perdecimiz..mutfak ise katlamalı süslü püslü bişi oluyor onunda altına stor güneşlik..diğer tüm odalar ise duvardan duvara yere kadar sık pileli,farbelaları üstlerine yanlarınada aksesuarları v.s. var..
bu arada fiyatı belirleyen şeyler kullanılacak perdenin kalitesi,mekanizmaların kalitesi,stor ve kruvazenin uçlarına takılacak incilerin metresi kalitesi fiyatı çok farkettiiyor..biz biraz iyi olsun pahalı olsun derdindeydik belkide o yüzden bu kadar tuttu ama ççookk memnunuz çok içimize sindi..bayrama kadar annemler yeni eve geçicekler bayramda resim çekerim istersen eğer..
hem fikir olur sana da

eklersen sevinirim cnm inşallah guzel olur sızınkı de:)

ben brilliantta yaptırıyorum perdelerımı ve 1500e gelıyor. yalnız benım uygun olma sebebı perde tıplerındekı secımım.

1- kesınlıkle duvarı tamamen kapatan perde evıme dıktırmıyorum çok itici geliyor bana eve elbıse gıydırmış gıbı halbukı perdenın işlevi cam kadar. ve butun duvar kapanmazsa daha modern duruyor bence. Bu da kumastan kar yapmanızı saglıyor.

2- salonum ve oturma odam kesınlıkle kravze perde olmayacak çok klasık goruntusu var ve ben daha spor durmasını ıstıyorum ıkı oda da japon olacak. Japon perdelerın duruşu çok hoşuma gıdıyor ancak kornış sayısı yetersız kalabılecegı ıcın bıraz sıkıntı yaşadım. Belkı ıcıne japon degıl de katlamalı tül yaptırırım. Bu da daha malıyetı azaltıyor.

Çok sık pileli ve krvze perdeleer daha pahalı oluyor. Ancak katlamalı, japon gıbı modeller daha uygun oluyor. Benım sadece yatak odamda pileli tül olacak tülü toz pembe rengınde. Fonu da gul toplama ve tek taraflı. İki tarafa fon koymadım o da hoş durdu:)

3- Ayrıca zebra perdeler çok şık yenı yenı gundemde. Yalnız pahalı oluyorlar ben sadece mutfaga zebra yaptırıyorum ve bunu baska yerden daha uyguna getırecegım.

ben brilliantta yaptırıyorum perdelerımı ve 1500e gelıyor. yalnız benım uygun olma sebebı perde tıplerındekı secımım.

1- kesınlıkle duvarı tamamen kapatan perde evıme dıktırmıyorum çok itici geliyor bana eve elbıse gıydırmış gıbı halbukı perdenın işlevi cam kadar. ve butun duvar kapanmazsa daha modern duruyor bence. Bu da kumastan kar yapmanızı saglıyor.

2- salonum ve oturma odam kesınlıkle kravze perde olmayacak çok klasık goruntusu var ve ben daha spor durmasını ıstıyorum ıkı oda da japon olacak. Japon perdelerın duruşu çok hoşuma gıdıyor ancak kornış sayısı yetersız kalabılecegı ıcın bıraz sıkıntı yaşadım. Belkı ıcıne japon degıl de katlamalı tül yaptırırım. Bu da daha malıyetı azaltıyor.

Çok sık pileli ve krvze perdeleer daha pahalı oluyor. Ancak katlamalı, japon gıbı modeller daha uygun oluyor. Benım sadece yatak odamda pileli tül olacak tülü toz pembe rengınde. Fonu da gul toplama ve tek taraflı. İki tarafa fon koymadım o da hoş durdu:)

3- Ayrıca zebra perdeler çok şık yenı yenı gundemde. Yalnız pahalı oluyorlar ben sadece mutfaga zebra yaptırıyorum ve bunu baska yerden daha uyguna getırecegım.

saol cnm.. ya ben bu gul toplama anlamadım hangısı ynaı nasıl oluyor? bıde senın cam kac tane

:nazar:kızlar perdelerim içime o kadar sindi ki o kadar memnun kaldım ki anlatamam:nazar: taç filan hikaye :) dünya para çıkarttılar bana zaten güllü dallı simli bembeyaz bişey istemiyorum.
6 cam içerisinde 5 fon da dahil 1300 e geldi bana... butun ev :) Tüllerim damla modelli ekru renk sade ve şık. salonumun fonu ucuk pembe ve duz keten.çünkü salonumda ceviz ve beyaz mobilya ağırlığı var renk olarak. yatak odası mobilyam da bembeyaz o yuzden de englısh home tarzı çiçekli fon içine minik damlalı tül.
perde almayı düşünürseniz bi gidin bakın derim ben. kadıkoy de altan mefruşat!:nazar::nazar::na:46:zar::nazar:

Selaaam, perde deyince yeni modelleri bi görün , dedim.. $belemir_perde_popart_zebra_perdeleri.jpg 2013 yılı hepimize güzel gelsin ...Sahi daha bir sürü model görmek isterseniz
Baskılı Zebra Perde Modelleri-2013 | Belemir Home & Office |

Bence Sizinki çok tutmuş Bizde Zeytinburnu Tülcüler çarşısını gezmiştik Marka olan yerler çok pahallıydı bizde küçük bir mağazaya girdik 3+1 eve perdelerde dahil 1200 liraya yaptırdık Fransız tülleri modaydı o zaman yere kadar malı da dikişide çok iyi oldu hala yeni almışım gibi kalıp gibi tüllerim hiç bozulmadılar 2010 senesinin temmuz ayından bahsediyorum Annemede alacağım ama kartını saklamamışım gidip arayıp bulacağım orayı

Back