perde fikirlerinizi bekliyorum

deniz_kizi7

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2007
130
25
318
yeni eve tasınacagım ve orası acık mutfak bir tezgah üstünde pencere bir fransız balkon birde balkona acılan buyuk surgulu kapı var nası perde kullacagıma karar veremedım zebra dusundum ekstra stora gerek kalmaz diye kullanımı nasıl olur bılmıyorum olumsuz yorum okuyunca katlamalı mı yaptırsam dedım acıkcası karar veremedım
perdelerımı de yenılemem gerek tasınacagım evın mutfagının resmını ekledım kullanacagım oturma grubunu da ekledım

sadece tezgahüstündeki pencereye siyah ahsap jaluzi mi kullansam? bu defada ayrı ayrı olur

Eklentiler

• $106220.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $tasınacağ...jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 90
  • $taşınacağ...jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 132

zebra perde için cok ince oldugunu ve perdeyi akşam kullanma duruma getırdıgın halde yıne ıcerıyı gösterıyomus bilgin olsun

evin çok güzel iyi günlerde otur canım,bence japon perde çok şık ve modern olur

tesekkur ederim..japon perdeyi düşüneceğim..

zebra perde için cok ince oldugunu ve perdeyi akşam kullanma duruma getırdıgın halde yıne ıcerıyı gösterıyomus bilgin olsun

bunu bılmıyordum ama kullanan arkadasım var ve memnun acaba yapısına göre değişiyor mu?

tesekkur ederim..japon perdeyi düşüneceğim..

bunu bılmıyordum ama kullanan arkadasım var ve memnun acaba yapısına göre değişiyor mu?

benimde arkadaşım kullanıyo ki tanınmış bi markadan yaptırdı bende istiyodum mutfagıma ama içi gösteriyo diyince vaz geçtim içeriyi gösteriyo derken belirgin bi şekilde değilse silüet gibi karşı apartmanda oturan bi komşun evin içinde gezdiğini anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…