- 2 Aralık 2024
- 62
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi bengisublg97
Merhaba doktora gittim ya gebelik vardı tutunamadı ondan böyle görüyorum ya perde var ya da çift rahmin var dedi gebelik de istiyorum bu nelere sebebiyet verir bilgisi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perdenin şekline göre değişir .gebelik durumu genelde erken doğum düşüğe sebep olurMerhaba doktora gittim ya gebelik vardı tutunamadı ondan böyle görüyorum ya perde var ya da çift rahmin var dedi gebelik de istiyorum bu nelere sebebiyet verir bilgisi olan var mı
Merhaba bende yakın zamanda histeroskopi oldum rahimde üst kısımda perde vardı iki doktora gittim Bir tanesi gebe kal eğer düşerse gelirsin perdeyi törpüleriz dedi, diğer doktorum histeroskopi yapalım dedi ben de dayanamadım direk histeroskopi yaptırdım doktorum İyi ki olmuşsun tahminimizden daha büyük bir alanı temizledik gebe kalsaydın düşerdi dedi erken doğum düşük riski daha fazla oluyor demişlerdiMerhaba doktora gittim ya gebelik vardı tutunamadı ondan böyle görüyorum ya perde var ya da çift rahmin var dedi gebelik de istiyorum bu nelere sebebiyet verir bilgisi olan var mı
Merhaba bana da perde var dediler ilk rahim filmi çektirince sonra özel bi doktora gittim araştırma hastanesinde o rahim mrı çekti bana çift rahim olduğumu sağ rahmimin bebeği taşıyamayabileceğini sol rahmimin uygun olduğunu söyledi incir havuç kürü ile sağlıklı bi gebelik elde ettim 3. Ayımda hamileliğimde 1 aylık parçalı kanama yaşadım ama şükür ki bişey olmadı şuan bebeğim 6 aylık olacak rabbim her isteyene bakabilecek olana hayırlı gebelikler nasip etsin o ol der ve olurMerhaba doktora gittim ya gebelik vardı tutunamadı ondan böyle görüyorum ya perde var ya da çift rahmin var dedi gebelik de istiyorum bu nelere sebebiyet verir bilgisi olan var mı
İncir havuç kürünü nasıl yapacağım bende denemek isterimMerhaba bana da perde var dediler ilk rahim filmi çektirince sonra özel bi doktora gittim araştırma hastanesinde o rahim mrı çekti bana çift rahim olduğumu sağ rahmimin bebeği taşıyamayabileceğini sol rahmimin uygun olduğunu söyledi incir havuç kürü ile sağlıklı bi gebelik elde ettim 3. Ayımda hamileliğimde 1 aylık parçalı kanama yaşadım ama şükür ki bişey olmadı şuan bebeğim 6 aylık olacak rabbim her isteyene bakabilecek olana hayırlı gebelikler nasip etsin o ol der ve olur
Hamilelik sürecim pcos geç yumurtlama çift rahim femara burada anlattım YouTube a İbrahim saraçoğlu incir havuç kürü yazarsanız da çıkarİncir havuç kürünü nasıl yapacağım bende denemek isterim
Merhaba. Bende yıllar önce Mr sonucumda doktorlar çift rahimlisin demişti 1 yıl o şekilde oyalanıp en sonunda proflara gidip perde olduğunu öğrendim. Histereskopi oldum perde tamamen kapalıymış o kadar derin olduğu için normal yolla hamilelik mümkün değildi. Şuanda tüp bebeğe başladım bakalım nasipse olcak artıkMerhaba doktora gittim ya gebelik vardı tutunamadı ondan böyle görüyorum ya perde var ya da çift rahmin var dedi gebelik de istiyorum bu nelere sebebiyet verir bilgisi olan var mı