- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.495
- 448
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Bana mi yazdn cnm kime bana mesaj gelmedi cunkiOzelden mesaj attim
bahsettım kanatlar bunlar 2 ay kadar kullanıldıTemiz perde aranıyoooooooooor!
ngi çok tatlı gerçekten. Salonuma rengi uymaz, öncelikli olarak yeşil tonlarda arıyorum. Bunları oturma odam şçğn dülünebilirim not ediyorum. :) önce bi salonu tamamlayayım ama. Burdan ulaşırım sana canım teşekkür ederim :)bahsettım kanatlar bunlar 2 ay kadar kullanıldı
Teşekkür ederim :)Fon perdem iki cesit ip perde olarak siyah olan kalin ip pembe olan ince ip metresi 190 yaptirmistim ama decor degistirdik sakal perde fon yaptim onlar bosa cikti.gunesligim dolu stor yaptirdgm icin hepsi bosta tertemiz ama bana olcu vermen lazim.ip fonda usters3n foto yuklerum canim siyah beyazli iki kanatli bir perdwmde var isttersen cok uygun yapicam fiyatlari
Foto istersen bir kacgun bekletebilirim cnm ev ayakta:)))
MerhabaMerhaba ,
Konumda fon perde var . Ilginizi çekerse fiyatta anlaşırız .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tum-urunler-5-ve-6-sayfalarda.699447/page-5
rica ederim beklermAa re
ngi çok tatlı gerçekten. Salonuma rengi uymaz, öncelikli olarak yeşil tonlarda arıyorum. Bunları oturma odam şçğn dülünebilirim not ediyorum. :) önce bi salonu tamamlayayım ama. Burdan ulaşırım sana canım teşekkür ederim :)
Merhaba, yeşil tonlarda arıyorum malesef. :/ne renk bakıyorsunuz, vişne çürüğü, bordo gibi fon perdeler var.
cnm bunların en boyu kaç cm birde ne kadar istiyorsun?bahsettım kanatlar bunlar 2 ay kadar kullanıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?