- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Canım bana öncelikli yeşil tonları, onu bulamazsam turuncu tonları filan olabilir.bordo sifon fon var 2 adet isinize yararmı
Canim bende kahve fon perde var 3 tane. Kaliteli kumas zaten sifir ginidir. Adet 40 tl iatersen ulas banaElinde güneşlik, tül, zebra stor, fon perde vs. her çeşitten perdesi olanlarrr, size sesleniyorum. :)
Bayram nedeniyle ara verdiğim arayışıma devam ediyorum tekrar.
Fotolarını, ölçülerini ve istediğiniz fiyatları eklemeyi unutmayın.
Sevgiler
Bört
Tonu nasıl? Açık kahve / koyu kahve?Canim bende kahve fon perde var 3 tane. Kaliteli kumas zaten sifir ginidir. Adet 40 tl iatersen ulas bana
Canim koyu kahve ama inan cok kaliteli. Benim rengime uymuyor diye satıyorum ama kaliteli oldugunu görursun. Yakindan parlaktir. Hafif kendinden cizgi desenli . uzaktan anca böyle cikti.Tonu nasıl? Açık kahve / koyu kahve?
Rengi önemli biraz diğer eşyalar açısından, rengini bileyim not alayım canım. :)
Baktım canım, koyu baya evet. İşte benim de renk önemli baya, normalde yeşil tonları arıyorum. Onu bulamazsam birkaç güne, kahverengi de bi seçenek olarak not alayım burdan ulaşırım sana canım. :)Canim koyu kahve ama inan cok kaliteli. Benim rengime uymuyor diye satıyorum ama kaliteli oldugunu görursun. Yakindan parlaktir. Hafif kendinden cizgi desenli . uzaktan anca böyle cikti.
Rica ederim canim beklerim. Kacirma ence..Baktım canım, koyu baya evet. İşte benim de renk önemli baya, normalde yeşil tonları arıyorum. Onu bulamazsam birkaç güne, kahverengi de bi seçenek olarak not alayım burdan ulaşırım sana canım. :)
Teşekkür ederim
Öncelik yeşil tonlarda, alternatif olarak koyu turuncu veya kahverengi olabilir.Ne renk fon perde arıyosunuz
Merhabamerhaba elimde isterseniz sarı krem tonları arası 2 adet yere kadar fon perde var
Eki Görüntüle 1247196 küçük papatya desenli krem rengi tülü ve güneşliği de mevcut tabi camına ölçüleri uyarmı tül ve güneşliğin onu bilemiyorum ölçmem lazım
Öncelik yeşil tonlarda, alternatif olarak koyu turuncu veya kahverengi olabilir.
Hiçbirini bulamazsam koyu tonda fuşya olabilir. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?