Perde Aranıyor../bulunmuştur

bordo sifon fon var 2 adet isinize yararmı
Canım bana öncelikli yeşil tonları, onu bulamazsam turuncu tonları filan olabilir.
Başka ne olabilir düşünmedim, ama kırmızı pembe tonları hiç uymuyor eve. Yine de yazmış ol sen, başka ihtiyacı olanlar çıkar illa.

Canim bende kahve fon perde var 3 tane. Kaliteli kumas zaten sifir ginidir. Adet 40 tl iatersen ulas bana

Tonu nasıl? Açık kahve / koyu kahve?
Rengi önemli biraz diğer eşyalar açısından, rengini bileyim not alayım canım. :)
Canim koyu kahve ama inan cok kaliteli. Benim rengime uymuyor diye satıyorum ama kaliteli oldugunu görursun. Yakindan parlaktir. Hafif kendinden cizgi desenli . uzaktan anca böyle cikti.

Eklentiler

• IMAG2060.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 122
Canim koyu kahve ama inan cok kaliteli. Benim rengime uymuyor diye satıyorum ama kaliteli oldugunu görursun. Yakindan parlaktir. Hafif kendinden cizgi desenli . uzaktan anca böyle cikti.
Baktım canım, koyu baya evet. İşte benim de renk önemli baya, normalde yeşil tonları arıyorum. Onu bulamazsam birkaç güne, kahverengi de bi seçenek olarak not alayım burdan ulaşırım sana canım. :)
Teşekkür ederim

Merhaba
Çok teşekkür ederim yüklediğiniz için, fakat renk hiç uymuyor :/

iki tane kenarlara konulan koyu fusya rengi var elimde ama kanat denıyordu bunlara ısını gorurmu bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…