- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Zebra stor varsa öncelik onlarda. Fon perde de lazım.Ne tarz bir şey arıyorsun?
Mutfak uzun lazım kısaysa sizdeki onu eleyebiliriz ama diğerinin fotosuna bi bakabilirim.Ben de mutfak perdesi ve oturma odasini perdwsi var .
oturma odasininki ekru desenli
mutfak beyaz altinda mor yesil minik çiçek desenleri var
ikisi de tertemiz
baska eve taşındığım için gerek kalmafi onlaraduruyorlar
Mutfak perdem de genis ama yere kadar degil
digeri yere kadar
Zeytinburnu nda iyi bi perdecide dikildiler 1e 3 pile
guneslikleri de duruyor
Canım fonlar da mı kırık beyaz?Ben de krem rengi kirik beyaz güneşlik ve fon perde var bir de tul var kirik beyaz içi simli gibi parildiyor hepsini taç bayiden aldim uzun ve geniş tasindik kullanmadim kaldirdim duruyor zaten kullanılmayan bir odanın perdesiydi
üçük resimden görebildiğm kadarıyla bu normal tül değil mi?Bende bunlar var yüksekleri 170 cm ucları ücgen dilimli olandan üc adet var begenirseniz ölcüleri uyarsa genislikleri ölcerim
Hayir fonlar kendinden desenli ve renkli turkuaz kahve karisimi isikta parildiyorbogurtlenkusu, post: 36890275, member: 480134"]Canım fonlar da mı kırık beyaz?
Kahve turkuaz, foto görme şansım var mı?Hayir fonlar kendinden desenli ve renkli turkuaz kahve karisimi isikta parildiyor
Canım k
üçük resimden görebildiğm kadarıyla bu normal tül değil mi?
Anladım canım, teşekkür ederim. Not olarak alıyorum bunları, tamamlayabileceğim diğer parçalar bulursam yazacağım sana.<evet ikiside tül .Ucları ücgen dilimli olan cok ince degildir.Dısarıyı gostermez.
Tamam bekliyom o zaman :)Kaldirdigim için önce bulmam lazim bir bakayim fotolarim tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?