• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perde ameliyatı ..Acil!!!!

narrrrrrr

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
5
3
6
34
Merhaba! Arkadaşlar ben üst üste iki düşük yaptım rahimde perde var dediler pıhtılaşma da varmış..perde ameliyatı oldum doktor sıkıntı kalmadı dedi pıhtılaşma için de coraspirin verdi bu ay korunmayacam ama çok korkuyorum bu şekilde bi duruma rastlayan var mı:(

Merhaba bende geçen hafta perde ameliyatı oldum 2.5 cm perde varmış o alındı doktor balon koydu rahme yarın balon çıkartılacak. Size de balon konuldu mu? Çok tedirginim bende 2 düşük yaptım

Ikinizde cok gecmis olsun bende agustos ayinda perde ameliyati oldum benim hic gebeligim dusugum olmamisti ama doktor yinede ameliyat yapalim dedi bana balon spiral filan da takmadi.korunma suresi de vermedi. Bizim de ameliyattan sonra ikinci ayimiz bizde deniyoruz Ben cok arastirdim perde ameliyatından sonra bebegini kucagina alan cok olmus insallah bizde tez zamanda kavusuruz bebeklerimize

Merhaba! Arkadaşlar ben üst üste iki düşük yaptım rahimde perde var dediler pıhtılaşma da varmış..perde ameliyatı oldum doktor sıkıntı kalmadı dedi pıhtılaşma için de coraspirin verdi bu ay korunmayacam ama çok korkuyorum bu şekilde bi duruma rastlayan var mı:KK43:
Benim eşimin kardeşi. Aynı yaşadıklarını yaşadı
Ve sanırım 3 düşük sonrası öğrenip amelyat oldu.
Şimdi bi oğlu 2.5 yaşında kızı da önümüzdeki ay doğacak.
Ama 5. Haftadan itibaren gebeliğinde hergün kan sulandırıcı iğne vurdu kendine.

Perde olan herkeste pihtilasma sorunu oluyo mu ya benim pihtilasmaya hic bakilmadi da ameliyat dan sonra iki kutu kan sulandirici iğne kullandim

Merhaba bende geçen hafta perde ameliyatı oldum 2.5 cm perde varmış o alındı doktor balon koydu rahme yarın balon çıkartılacak. Size de balon konuldu mu? Çok tedirginim bende 2 düşük yaptım
Ikinizde cok gecmis olsun bende agustos ayinda perde ameliyati oldum benim hic gebeligim dusugum olmamisti ama doktor yinede ameliyat yapalim dedi bana balon spiral filan da takmadi.korunma suresi de vermedi. Bizim de ameliyattan sonra ikinci ayimiz bizde deniyoruz Ben cok arastirdim perde ameliyatından sonra bebegini kucagina alan cok olmus insallah bizde tez zamanda kavusuruz bebeklerimize

Merhabalar bayanlar bende perde ameliyatı oldum fakat doktorum bana sadece ağrı kesici verdi 6 ay önce oldum bu ameliyatı
Başka doktora gorundugumde aşılama icin basında bana klomen ve coraspin verdi kullandım ama 5. Gunu kestim coraspini doktorum bana pıhtılaşma veya başka birşey demedi

Bende de pıhtılaşmaya yatkınlık var. Ben de kan sulandırıcı iğne vuruluyordum 2. Gebeliğimde ama ona rağmen kalbi durdu 5 haftada maalesef çok fazla doktora gittim perde kalp durması yapmaz erken Doğum yapar dediler. Ben artık işimi şansa bırakmak istemediğim için ameliyat oldum. Umarım artık bu son olur 2 kez kürtaj oldum artık ayni şeyleri yaşamak istemiyorum :(

Bende de pıhtılaşmaya yatkınlık var. Ben de kan sulandırıcı iğne vuruluyordum 2. Gebeliğimde ama ona rağmen kalbi durdu 5 haftada maalesef çok fazla doktora gittim perde kalp durması yapmaz erken Doğum yapar dediler. Ben artık işimi şansa bırakmak istemediğim için ameliyat oldum. Umarım artık bu son olur 2 kez kürtaj oldum artık ayni şeyleri yaşamak istemiyorum :KK43:
Insallah allah yardimcin olsun tekrar ayni seyleri yasamadan bebegini kucagini alirsin insallah umudunu kaybetme ameliyat olup saglikli dogum yapanlar cok fazla

Bende de pıhtılaşmaya yatkınlık var. Ben de kan sulandırıcı iğne vuruluyordum 2. Gebeliğimde ama ona rağmen kalbi durdu 5 haftada maalesef çok fazla doktora gittim perde kalp durması yapmaz erken Doğum yapar dediler. Ben artık işimi şansa bırakmak istemediğim için ameliyat oldum. Umarım artık bu son olur 2 kez kürtaj oldum artık ayni şeyleri yaşamak istemiyorum :KK43:
Cnm asla pes etme bilmedigimiz çok şey oluyor o yüzden iyi arastir perden varsa mutlaka ameliyat ol benim dusuklerimde hep senin haftalarında oldu çok şükür rabbim herkese nasip etsin daha yeni çocuğum oldu hamilelik boyunca iğne kullandım sürekli hastane yolundaydim ..umarım en kısa zamanda herşey senin için güzel olur

Merhabalar bayanlar bende perde ameliyatı oldum fakat doktorum bana sadece ağrı kesici verdi 6 ay önce oldum bu ameliyatı
Başka doktora gorundugumde aşılama icin basında bana klomen ve coraspin verdi kullandım ama 5. Gunu kestim coraspini doktorum bana pıhtılaşma veya başka birşey demedi
Sen yine de pıhtılaşma testini yaptir

Merhaba! Arkadaşlar ben üst üste iki düşük yaptım rahimde perde var dediler pıhtılaşma da varmış..perde ameliyatı oldum doktor sıkıntı kalmadı dedi pıhtılaşma için de coraspirin verdi bu ay korunmayacam ama çok korkuyorum bu şekilde bi duruma rastlayan var mı:KK43:
Cnm ameliyat olduysan hiçbir riskinn kalmamıştır inşallah ..ilaçları da kullandığın sürece herşey yolunda gidecek 🙂

Back