• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Perçem mi Kestireyim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Nuray_irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
12
0
36
Tokat
Kızlar benim sacım su anda yan kahkul fakat hep aynı sekilde olduğu için cok tipsiz oluyorlar perçem kestirmek isdiorum sizce nasıl olur zorlukları varmı lutfen yardım

ne alaka şimdi bız nerden bilelim saç yapını yüzünü bari bi resim koyda ona göre yorum yapalım.sarı çizmeli mehmet ağa:)

Kızlar benim sacım su anda yan kahkul fakat hep aynı sekilde olduğu için cok tipsiz oluyorlar perçem kestirmek isdiorum sizce nasıl olur zorlukları varmı lutfen yardım
her gün fön çekmek zorunda kalıyorsun, her zaman şekle girmiyor. benimde yan kahkül, ama düzde kullanıyorum arada fön çekip.

bende eskıden kullanırdm. hergun duzeltmen gerekır fönle. ayrıca yazın hıc ceklmıyor. birde yuzun terler ve yapısırsa sac yuzune cok kötu duruyor.

perçem güzel saçların düz yada hafif dalgalıysa rahatça kestirebilirsin
bu arada yazın kestirmemekte fayda var bence de

ben 3 yaşından beri perçem kullanan biriyim. (avatarımda da görüldüğü gibi ) şuan 24 yaşındayım :) ve hiçbizaman fönle düzeltemem gerekmedi. ama zorluğu ayda bir gidip kısaltman lazım. yoksa fino köpekleri gibi oluyosun:1:

Son düzenleme:
Back