• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Perçem/Kahkül Nasıl Kestirmeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ayel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
234
1
0
Diğer
kızlar yan perçemlerim var şuanda ama perçemmi ne olduğu belli değil.çok az kesmiş kuaför sanırım uzadıkça da daha az görünmeye başladı.düzelttircem perçemlerimi ama
pek anlamıyorum bu saç modelinden anca birinde görünce hah işte böyle olsa diyorum
perçemler tek parmak gibi duruyor neden bu kadar az almış anlamadım,ya da benim saç yapımdan mı kaynaklanan bişey bu??
yan perçem mi kestireyim yine kalın kesin desem,ya da normal alnıma düşecek şekilde kahkul mü kessin ben onu yanda kullanayım?çok kaba dururmu saçalrım zaten kabarıyor şapka gibi durmasın yüzümde?saçlarımı genelde yarım topluyorum perçemleri yanda fönlüyorum.nasıl kestireyim?

perçemleri kestirdim derdimi anlatamıyorum galiba.yine istediğim gibi çokça kalın bi kahkulum olmadı.acaba saçlarımın ön kısımlarında ayrım yerinde azalma oldu,o yüzden mi böyle oluyor?

Perçem kişiden kişiye, yüzden yüze farklı durur, ayrıca tek bir perçem modeli de yoktur, bazı perçemler alın hizasından çizgi gibi kısa dururken bazıları da yanaklara kadar uzanan hatta biraz geçebilen yüz simetrisi ile açılı durabilir bazıları ise ortadan ikiye ayrılabilir o yüzden hah buymuş diyebileceğin perçemi anca fotoğrafları gezip bulduğunda kuaförüne gösterebilirsen uygulatabilirsin ama mahalle aralarındaki kuaförlerde bu imkan kısıtlı, biraz paraya kıyıp kataloğu vs. olan bi kuaförden de seçebilirsin.

kuaför yönlendirmeli,biraz da fikir vermeli neyin yakışıp yakışmayacağı konusunda bunu yapamayan kuaföre kuaför diyemiyorum bennn...

gerızekalıya percem kes dedım kat kat sankı boyle uzamış kakuller vardır ya sadece bı tarafım oyle e dıger tarafa bısey yapmıycakmısın dıyorum orasıdamı vardı dıyo ya gerızekalılar bana rast gelıyor yada kuaforden yana çooook şansızıım ya en basıtınden bır percem bıle kestırırken sıkıntı yasıyorum. !

Back