Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Penti silikon bikini pedi kullananlar

ocean16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
40
6
Kizlar hepiniz gibi bende kucuk göğüslerden sikayeticiyim. Pentinin bu urununu kullanan varmi? Nasil sonuc aliniyor destek mi sagliyor? Yada bildiginiz güzel destek saglayan bikini biliyormusunuz

Cnm pentiden gidip incele ürünü. Ama bu öyle destek sağlayan bir modele benzemiyor. Üçgen bikinilerin içinde göğüs ucunu pelli etmemek için bir ped oluyor ya bu onların slikon olanı sanırım

Cnm pentiden gidip incele ürünü. Ama bu öyle destek sağlayan bir modele benzemiyor. Üçgen bikinilerin içinde göğüs ucunu pelli etmemek için bir ped oluyor ya bu onların slikon olanı sanırım

Ürüne baktım fakat bikinide deneme şansı olmuyor o yüzden nasıl durduğu yada duracağını merak ediyorum :) Biraz destek gibi duruyorsa çok iyi olur birsürü üçgen bikinim var. Baya ağır birşeydi baktığımda :)

eğer hala satın almadıysan bence alma. üründe iade de yokmuş zaten. ben aldım bir de 40 tl idi. ve bikininin içine koyuyorsun hiç bir işe yaramıyor.mesela benim göğüslerim küçük olduğu için ortada birleşmiyorlar ve ben de bu silikon ped buna yarar diye düşünmüştüm ama yanılmışım. bence alma

Bende catal goruntu elde etmek istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…