eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 merhaba arkadaşlar, şeffaf çorap arıyorum ama hep ten rengı gösterıyorlar. siz hiç şeffaf çorap kullandınızmı?hangı markada var?
merhaba arkadaşlar, şeffaf çorap arıyorum ama hep ten rengı gösterıyorlar. siz hiç şeffaf çorap kullandınızmı?hangı markada var?
consent eşime aşığım Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 355 0 26 Niğde 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 ben pierre cardin kullanıyorum sanki hiç çorap giymemişim gibi duruyo bir de hemen kaçmıyo
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 consent .!.: ben pierre cardin kullanıyorum sanki hiç çorap giymemişim gibi duruyo bir de hemen kaçmıyo Genişletmek için tıkla... canım rengi nasıl pierre cardinin. ultra inceyimi kullanıyorsun?hani artemıs 8 yazıyor üstünde omu?
consent .!.: ben pierre cardin kullanıyorum sanki hiç çorap giymemişim gibi duruyo bir de hemen kaçmıyo Genişletmek için tıkla... canım rengi nasıl pierre cardinin. ultra inceyimi kullanıyorsun?hani artemıs 8 yazıyor üstünde omu?
Meleknaz Herşeyin hayırlısı Kayıtlı Üye 2 Nisan 2012 7.893 4.823 248 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #4 Pentinin sahra rengi çok güzel.Hiç kızıllık vermiyor.
consent eşime aşığım Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 355 0 26 Niğde 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #5 eda .!.: canım rengi nasıl pierre cardinin. ultra inceyimi kullanıyorsun?hani artemıs 8 yazıyor üstünde omu? Genişletmek için tıkla... Keşke yazını daha önce görseydim çorabın paketini sabah attım ben çorabı alan süper ince olsun dedim oda bana öyle vermişti ama gerçekten çok güzel
eda .!.: canım rengi nasıl pierre cardinin. ultra inceyimi kullanıyorsun?hani artemıs 8 yazıyor üstünde omu? Genişletmek için tıkla... Keşke yazını daha önce görseydim çorabın paketini sabah attım ben çorabı alan süper ince olsun dedim oda bana öyle vermişti ama gerçekten çok güzel
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #6 consent .!.: Keşke yazını daha önce görseydim çorabın paketini sabah attım ben çorabı alan süper ince olsun dedim oda bana öyle vermişti ama gerçekten çok güzel Genişletmek için tıkla... tamam canım tavsiyen için çok teşekkürler bakacağım bu markaya:)
consent .!.: Keşke yazını daha önce görseydim çorabın paketini sabah attım ben çorabı alan süper ince olsun dedim oda bana öyle vermişti ama gerçekten çok güzel Genişletmek için tıkla... tamam canım tavsiyen için çok teşekkürler bakacağım bu markaya:)
adlin Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2010 120 0 46 Aydın 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #7 Sahrayı tavsiye ederim tamamen doğal duruyor
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 14 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #8 adlin .!.: Sahrayı tavsiye ederim tamamen doğal duruyor Genişletmek için tıkla... canım sahrayı kullandım ama beğenmedim ben.şeffaf değil istediğim gibi.
adlin .!.: Sahrayı tavsiye ederim tamamen doğal duruyor Genişletmek için tıkla... canım sahrayı kullandım ama beğenmedim ben.şeffaf değil istediğim gibi.
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 27 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #9 pıer cardınna baktım ama tüm renkleri yoktu yıne bulamadım off off satış elemanlarıda anlamıyorlar bana ten rengını veıyorlar.
pıer cardınna baktım ama tüm renkleri yoktu yıne bulamadım off off satış elemanlarıda anlamıyorlar bana ten rengını veıyorlar.
secretsinlace Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2012 2 0 16 Ankara 5 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #10 penti yok gibi 5 denye gerçekten çok güzel duruyo hala bulamıdıysan dene derim