• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pensilvanya'daki afişler Gülen'i kızdırdı

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Pensilvanya'daki afişler Gülen'i kızdırdı

Gülen’in ABD’deki malikanesine birkaç kilometre uzaklıktaki AK Parti afişleri Gülencileri kızdırdı.

• Gündem
  • Pazartesi 26.10.2015

Yurtdışı seçmenlerin rekor katılımla oy verdiği 1 Kasım seçimleri öncesi propaganda savaşları yoğun bir Türk seçmen nüfusun yaşadığı ABD'nin Pennsylvania eyaletine de taşındı. AK Parti Kuzey Amerika Seçim Kooardinasyon Merkezi Başkanı Levent Ali Yıldız, önceki seçimlere oranla Türk seçmeni daha fazla sandığa çekebilmek amacıyla parti ayrımı yapmadan vatandaşları otobüsler ile seçim merkezlerine taşıdıklarını belirtirken, propaganda için de Türklerin yoğun yaşadığı New Jersey, New York ve Pennsylvania gibi yerlerdeki billboardlara ilan verdiklerini açıkladı. Yıldız, söz konusu billboardlarda AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun mesajını seçmenlere ulaştırdıklarını ve afişlerden birinin de Fethullah Gülen'in yaşadığı Saylorsburg kasabasında olduğunu belirtti. Yıldız, "afişlerimizden biri Gülen'in malikanesine birkaç kilometre yakınlarında yani yürüme mesafesinde bulunuyor" dedi.

PARALELLERDEN TEPKİ

Söz konusu afişler sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Bir hesap "büyük devletiz vessalam" tepkisini verirken, bir başka kullanıcı da, "tam yerine manzara koymuş adamlar" diyerek desteklerini dile getirdi. Gülencilerin ise söz konusu yasal billboardlar nedeniyle morallerinin bozulduğu gözlendi.

KAYNAK: SABAH.COM.TR

1445840807547.jpg

1445840820913.jpg

http://m.sabah.com.tr/gundem/2015/10/26/pensilvanyadaki-afisler-guleni-kizdirdi

O değilde haber ne saçma, Gülencileri üzmüş. Laf koymuşlar ama altını dolduracak bir ibare yok.

Kendileri çalıp kendileri söylemiş. Hani "Gülen'in oraya afiş astık, ne goymuştur la adama hehehe". Oysa Gülen farkında bile değilmiş falan :KK70: :KK70:Kime asmışlar afişi, Gülen belki görür oy verir mi demişler. Püfffs, nelerle tatmin oluyorlar..

O değilde haber ne saçma, Gülencileri üzmüş. Laf koymuşlar ama altını dolduracak bir ibare yok.

Kendileri çalıp kendileri söylemiş. Hani "Gülen'in oraya afiş astık, ne goymuştur la adama hehehe". Oysa Gülen farkında bile değilmiş falan :KK70: :KK70:

:KK45::KK45::KK45:

fotoşop
haber değeri olmadığı gibi yalnızca yorum.
başka gazeteler Abdullah Gül söylemiş deyince bile ağzından duymadan inamıyorlar,bu yazılana inanılması tuhaf olmuş.

Komik ya.. daha geçen gün birbirinizi öve öve bitiremiyordunuz. Dibinizden çıkmıyordunuz birbirinizin. Şimdi mi dostlar düşman oldu. Tüm yoldaşlar farklı çalıp farklı oynuyor nedense.

Bakalım kendi kendilerini dağıtacaklar yakın zamanda.

Gerçekten böyle bir afiş kondu mu, Gülen de kızdı mı bilmiyorum ama bu haberde verilmek istenen asıl mesaj şu:
'Bakın, biz Amerika'larda bile reklam veriyoruz tamam mı?! En büyük biziz, ak partinin gücü' İmajını vermek.
Tamam en büyük sizsiniz, hadi bakalım çocuklar başka yerde oynayın.

Yazik yyyaaaaaa, böyle dostlar günün birinde düsman olunca insan üzülüyor yahu :KK61:
yemedikleri icmedikleri ayri gecmezdi, ne olduki böyle oldular aceb ??? :eek:
Kimin eli kimin cebinde masallah neler dönüyor, dönme dolap gibi basim döndü benim:KK58:, neyse ben isime gideyim

Bu arada fotoshop demisler cimcimegfb cimcimegfb kiz bunun neresi fotoshop anam, yahu birakin su iftiralari yaaa ! Acik ortada iste, koymuslar oraya o resmi onlarada kapak olur Insallaahhhh :63:

Bizim evin karşısındaki reklam panosunda chp reklamları dönüyormuş kaç gündür ama ben dikkat etmemişim
Farkında bile değildim umursamadığım için herhalde :cool:
Onlarda öyle yapsın niye rahatsız ediyorki bu kadar :KK59:

Back