• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Peniste yara

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Rosewitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
71
51
3
28
Hanımlar merhaba. Eşimin penis başında ilk başta yanığın su toplaması gibi bişey oldu. Sonrasında su patladı ve dağıldı. Cildiye doktoruna gittik kan verdi bişey çıkmadı. 10 günü geçti. Penis başında yara dağıldı. İç çamaşırını ütülüyorum hijyenik olmaya çalışıyorum. Napıcağımı bilemedim. Cinsel hayatımız yok zaten. Başına gelen var mı bana önerebiliceğiniz bişeyler varsa yardımcı olabilir misiniz.? Eşim de psikolojik olarak kendini kötü hissediyor😓 ben onu rahatlatmaya çalışıyorum ama bana belli etmese de üzülüyor.

Hanımlar merhaba. Eşimin (SANSÜR!) başında ilk başta yanığın su toplaması gibi bişey oldu. Sonrasında su patladı ve dağıldı. Cildiye doktoruna gittik kan verdi bişey çıkmadı. 10 günü geçti. (SANSÜR!) başında yara dağıldı. İç çamaşırını ütülüyorum hijyenik olmaya çalışıyorum. Napıcağımı bilemedim. Cinsel hayatımız yok zaten. Başına gelen var mı bana önerebiliceğiniz bişeyler varsa yardımcı olabilir misiniz.? Eşim de psikolojik olarak kendini kötü hissediyor😓 ben onu rahatlatmaya çalışıyorum ama bana belli etmese de üzülüyor.
Ürolojiye gitse daha mi iyi olur acaba gecmis olsun aman sizede bulasmasin dikkatli olun

Back