belki saklıyorlardır. saklamak zorunda kalıyorlardır. :)
o zaman evlendik ve yürütüyorsak bileceğiz ki penis sahibi değiliz. yani gidip ölçüm yaptırmaya filan gerek yok.)
bendeki ne acaba diye bir ölçüm. :)) mecaz yani.
ben başka şeyler anlamışım demek ki mailden... aşk acısı çekerek, erkekleri evlenmeden önce anlayabilen kadınların evliliğe sıcak bakamadıklarını düşünmüştüm ben.
maili gönderen adam da biraz sorunlu olabilir kadınlarla ilgili olarak.
diye düşünmezdi.Günümüzde yukarda bahsedilen işleri bir kadının evli olsa dahi yapması ,yapabilmesi gerekir.‘Elektrik prizimi de ben tamir ederim, arabayla yolda kalsam da başımın çaresine bakarım, hasta olsam da kendi kendime kıvranarak iyileşirim. Yanımda bir erkeğin olmasına, kollamasına, desteğine ihtiyacım yok benim...'
bilmiyorum ki bu kadar akılsız bir cinsikendi haline bırakıp penissiz kadın olup sonuçlara katlanmak nasıl olur? :)
Aslında burada "penisli kadın" olmayı tercih ettiğinizi anlıyorum,fakat bu ismi yakıştıran bir erkek ve erkekliğini yapmış..yine kendinde olan bir özelliği bir lütufmuş gibi kadına yakıştırmış..
Benim kabullenmediğim ve kadınlarla bir sorunu olduğuna kesin tanı koymama neden olan bu..
sizde diyorsunuz "penissiz bir kadın olup sonuçlara katlanmak"...Her ne kadar kadının sözünün geçtiği bir ailede yetiştiyseniz bile yine "erkek" vurgusunu ön plana çıkarıyorsunuz :)
adı geçen terimler maille ilgili. kendime ad koymadım yani :) siz nesiniz peki? bana penisli olmak isiyor ama olamıyorsunuz gibi geldi... karşılıklı tahminde bulunuyoruz madem.
:))))))
asla ....ben kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınım,evli olsamda:))
ve kendime yetebilmem için vücudumda başka bir fazlalığa gereksinim duymuyorum.
Şaka bir yana,evli veya bekar farketmiyor benim için..bir kadın,helede günümüzde kimseye muhtaç olmadan,kimsenin kollamasına,korumasına gereksinim duymadan yaşayabilmesini öğrenmeli..kendini bir birey olarak görüyorsa bu böyle olmalı.
Evlilik buna mani değil yani,ancak kendi kişiliğini ortaya koyamamış kadınlar bir "koca"nın ardına saklanarak yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?